Stel dat… jij van piekeren, mist en blokkeren naar stromen, lichter voelen en vertrouwen kon gaan, zoals dat voor jóu kloppend is?
…je ging bewegen richting meer jezelf zijn?
… je toe bent aan de volgende stap in jouw groei als mens, en dit een spirituele verdieping is?

Welkom bij Spirited Solutions

Introducing: De 8 belangrijkste spirituele wetten & acties die helpen trouw te worden aan jezelf
en het pad te bewandelen zoals het voor jou de bedoeling is.

Deze training is voor jou wanneer je:

-> een (vaag) verlangen hebt over wat je wilt, maar je acties en gedachten blijven achter, er verandert niet veel.

-> gewoon jezelf wilt zijn en doen waar je blij van wordt maar je vraagt je af waarom dat zo zwaar en geblokkeerd kan voelen.

-> voelt dat je spirituele ontwikkeling onderdeel wil laten worden van je dagelijks leven, alleen je weet niet zo goed waar te beginnen en hoe de ‘werking’ van het Universum toe te passen in waar je tegenaan loopt. 

-> jouw geluk ervaart als een opgave en je vóelt dat de sleutel ligt in meer in lijn leven met je/de Essentie.

-> je vertrouwen in het leven wilt (her)vinden en laten groeien

-> rondloopt met het gevoel al veel te hebben gedaan en aangekeken en nog steeds (weer!?) weet je niet wat je wil en wie je bent.

-> niet langer meer wilt vastzitten in je hoofd en dan vaak mist of leeg vanbinnen voelen; je wil daar doorheen.

-> zo graag in een stroom van moeiteloosheid wilt stappen maar dat hapert steeds, er is iets wat jou tegenhoudt.

-> de wens hebt om blijer te worden en meer jezelf te zijn in je leven.

-> nieuwsgierig bent naar meer magie en wonderen in je leven ervaren

Wat is Spirited Solutions?

Spirited Solutions * NL is mijn upliftende Nederlandstalige signature online course waarin je gestaag kennis maakt met 8 universele spirituele wetten. Zij zorgen voor meer rust in je hoofd, heldere richting, meer plezier, betekenis en connectie met je Ware Zelf in het dagelijks leven. 

Spirited Solutions is een uitnodiging om in je eigen tijd te groeien in vertrouwen en vreugde. Je gaat de werking van spirituele principes in het dagelijks leven herkennen en je bewust worden van authentiekere en lichtere keuzes.
Je doet deze cursus in mijn Online Academy omgeving.

* 8 online modules
* op elk moment te starten en volgen in je eigen tempo (of in een groep als ik er weer eentje start)
* te volgen via mijn Online Academy

Maak kennis en leer werken met 8 spirituele en universele wetten die gelijk zorgen voor meer rust in je hoofd, heldere richting, meer plezier, betekenis en connectie met je Ware Zelf in het dagelijks leven. Ik ben mega excited over wat er hierdoor kan veranderen in je leven! Because I know what can happen 😉 

Want hoe zou het zijn als deze spirited solutions iets gaan doen voor jouw gevoel van:
– druk, overwerkt voelen, moedeloosheid, kunnen omgaan met weerstand, willen afhaken, sluimerend niet happy zijn

– focus, incasseringsvermogen, vertrouwen, genieten, ontspanning

– plezier, creativiteit, authentieke expressie

– zingeving, betekenis, in contact blijven met wat er toe doet, gewaardeerd voelen

– jezelf zijn en je goed voelen

Spirited Solutions * Light
Ik nodig je uit voor Spirited Solutions “Light” – de evergreen variant van deze course. In de 4 groepsedities van Spirited Solutions die ik inmiddels heb gedaan, heb ik zoveel positieve veranderingen gezien en terugkoppeling gekregen van deelnemers. Meetbare/merkbare groei in gelukservaring, vertrouwen, ontspanning, zingeving, kunnen omgaan met weerstand en vertwijfeling… dat ik besloten heb dit permanent als Evergreen Course aan te bieden.

Groeiend perspectief
Wat het leven openbreekt, is groeiende realisatie en perspectief. Als we ergens vanaf willen, moeten we er eerst wakker voor worden. Het gaan herkennen en zien. De ‘hapklare brokken’ kennis van de Spirituele Wetten laten je dingen herkennen. Ze geven je direct meer rust in je hoofd geven en het vermogen om meer vreugdevol te genieten in het dagelijks leven. Moeilijke zaken en beslissingen worden helder en makkelijker because they are explained and understood.

*Disclaimer: de stof in deze training kan diep gaan en je perspectief een beetje losrammelen. Als je pop-corn kennis wilt, die je leven alleen een beetje opleukt, is deze training misschien niet voor jou.  

De kracht van Spirited Solutions zit in:
– slimme opbouw
– compact en begrijpelijk neergezette principes
– heldere video’s
– oefenbladen
– krachtige healing geleide meditaties
– aanvullende persoonlijke podcasts

Na je aanmelding kun je gelijk beginnen. 

“Ik maak echt grote stappen. Het is echt veel meer dan dingen die je misschien ook in een boek kan lezen. Paula’s betrokkenheid en begeleiding, openheid en benaderbaarheid is super en ik geniet! Ik vind de vibe van de hele cursus erg bij mij passen. 

De healings vind ik fantastisch en zijn een essentieel onderdeel om het te voelen ipv dat het een theoretisch verhaal is. Na een paar weken merk ik heel veel veranderingen, ik heb een aantal blokkades opgeruimd, ik ben nog alerter op mijn ontwikkeling, ik ben rustiger. Ik word echt uitgedaagd maar op een manier die niet ontmoedigend is, ik ervaar steun en liefde.

Paula is ook zelf totaal niet beroerd om haar persoonlijke ervaringen te delen en dat maakt het heel krachtig.

Ik kan iedereen deze cursus aanraden. Elke euro dubbel en dwars waard.”

Raymond Bassant
Business Analist

“Ik zat vast in patronen terwijl al veel heb gedaan en niet zo goed kon zien waar nog ruimte in zat. De positieve begeleiding en kundigheid van Paula maakte dat ik hier voor koos.

Ik vind het heel toegankelijk en passend bij het leven van de dag. De wetten worden vertaald naar midden in het leven staan. Ik merk dat ik meer in flow met het leven ben, het geeft mij de tijd en focus op wat ik wil en wie ik ben. Het brengt mij dichterbij mezelf, trouwer aan mezelf, patronen doorbrekend. Maar er komt ook meer mildheid. Ik zie sneller waar ik een breuk kan maken door een nieuwe weg in te slaan, ondanks dat ik al veel heb gedaan op spiritueel vlak.

Ik ben super blij met de training! Door het tijdspad ook heel goed toe te passen in een drukke periode. Super fijn!”

Hananja Riddersma
Pedagoog, trainer en coach bij Let’s Grow Green

Spirited Solutions is voor jou als je hiernaar verlangt:

* Je bent nieuwsgierig en toe aan het vergroten van jouw kennis van spiritualiteit en hoe dit in het dagelijks leven eenvoudig een plek kan krijgen.

* Je wil je kennis van spiritualiteit en trouw worden aan jezelf verdíepen en gaan integreren (walk the walk & talk the talk)

*Je wil ruimte maken voor wat nieuws, iets wat beter voelt voor jou en authentiek is.

*Je wil ervaren hoe het leven makkelijker en magischer geleefd kan worden

*Je staat open om in contact te komen met en de steun te voelen van anderen die ook open staan om te groeien en hun Ware Zelf te worden

*Je wil meer leven met het ritme van Universele Wetten en flow, omdat je voelt dat je daar naar verlangt.

“Ik merk dat ik veel meer innerlijke rust ervaar, veel meer bij mijzelf ben en kom, langzaamaan gelukkiger word. Ik ben echt ok geworden met ‘wat is’ en ‘wie ik ben’. Ik ging altijd jagend door het leven maar de cursus heeft me nu (en we zijn nog maar op de helft) echt een halt toe geroepen zonder dat expliciet te doen. Onbewust ben ik bewust gaan leven. Het is echt zo fijn en ik merk dat ik nog meer wil:) 

Opvallend goed vind ik de oefenbladen en de podcast met de Q&A. Het raakt wat ik theoretisch leer, komt gelijk binnen en valt op zijn plek. 

Paula, Spirited Solutions is zo succesvol door de persoon die jij bent. Jij leert ons niet iets wat je ergens hebt gelezen en doorverteld. Jij leert ons, door de persoon die je bent, het leven op een andere, volledigere en meer liefdevolle manier te begrijpen en te omarmen. Jij ademt dit. Dat maakt dit programma zo succesvol.

Je hebt mij verleid me meer te gaan verdiepen in een wereld waar ik veel interesse in heb, wel gevoel bij heb, maar veel te weinig van wist. Ik vind het fijn dat je op mijn pad bent gekomen, voelt zo goed.”

Renée 
Manager HR, NS Retail

Zo ziet Spirited Solutions er uit:

* Elke module zal starten met een video met uitleg.

Ik behandel 1 wet per module en leg je uit:
– wat de wet inhoudt
– hoe je hem herkent in de praktijk, je dagelijks leven
– wat dit dus betékent voor jou
– hoe je ermee kunt werken
– wat het je gaat opleveren.

*Je gaat aan de slag door middel van de oefenbladen. Hier in wordt de theorie verder uitgelegd en gelinkt met de praktijk en jouw leven op dit moment.

* Bij elke module hoort een krachtige healing visualisatie. Deze geleide meditaties zijn eerder opgenomen en de werking ervan zit in de energie van de opname ‘opgeslagen’. Ze werken onbewust en energetisch door, elke keer dat je ze beluistert. Met de geleide meditatie halen we onbewuste energetische blokkades weg die rondom dit thema bij jou liggen.  Ze zorgen voor shifts, opening en verzachting.

* Bij een aantal modules zit ook een intieme, eerlijke, verhelderende Q&A podcast over de materie en de link met het dagelijks leven. Aanrader!

* De opnames en documenten blijven de hele cursus voor jou beschikbaar om naar toe terug te keren en te herhalen.

Stap voor stap

Je kunt de training in je eigen tempo doen. Zo langzaam of zo diep als je wilt ;-). Het idee is dat er bewust ruimte mag zitten zodat de dingen rustig kunnen bezinken en jij ze in je eigen tempo eigen maken en integreren, voordat het volgende erbij komt.

Daarbij komt, dat ik zéker niet wil dat je het gevoel hebt dat op je tenen te gaat lopen vanwege een online programma 🙂 maar dat heb je zelf in de hand. Mijn tip: kies een moment/avond in je agenda die je 8 weken lang herhaalt. Dan ga je zitten voor het tot je nemen van de volgende module. Voor diegenen die graag sneller willen, dat kan maar volg je flow 😉 én eer de ervaring/integratietijd van het geleerde. Dat gaat onbewust veel voor je doen.

Ik neem je met video, tekst, oefenbladen en meditaties 8 weken aan de hand en ik hoop je hiermee te openen voor de connectie met jeZelf, het Universum en the way things work for you!

Lief mens, het gaat er niet om dat je nu niet al je best genoeg doet. Of hebt gedaan. Of denkt niet goed genoeg te zijn. 
Je doet alles naar beste kunnen en bent perfect zoals je bent.
Het gaat er om, dat er spirituele wetten en regels zijn die voor ons allemaal gelden waar jij, als je er geen weet van hebt, jezelf onbewust door remt.

SPIRITUELE WETTEN BESTAAN, OF JE ER NU WEET VAN HEBT OF NIET.

En als je ze wél weet, kun je een shift gaan merken.
Ze laten je ogen openen en je gaat meer zien en herkennen. Hierdoor kunnen dingen voor jou op een andere, meer wezenlijke manier gaan verschuiven naar makkelijker, authentieker, magischer en een lichter perspectief.

Na jaren persoonlijke psychologische bewustwordingsprocessen, heb ik op een gegeven moment aan niets ZOVEEL gehad, als aan de realisatie van universele energetische spirituele principes. Wat een eye-openers! Ze gaven me rust, begrip, moed en vertrouwen. Ik heb ze met liefde in een training gegoten en praktisch samengevat voor jou, om ze in het dagelijks leven te gaan herkennen én integreren. Zodat je gaat van jezelf vastdenken, naar helder voelen wat de bedoeling is.

De Modulen (het zijn er inmiddels 8 😉

1 – Wet van Verzet

Hier leggen we de basis voor het door jou kunnen ontvangen van wat je wil en de lessen die nog komen. Als je weet hoe het principe van weerstand en blokkeren werkt, kun je het tegenovergestelde laten gebeuren: stromen en ontvangen. Ik laat je beginnen met verzachten en openstaan.

2 – Wet van Vreugde

We pakken gelijk door met mijn specialiteit en favoriete onderwerp! Leren werken met vreugde als richtingaanwijzer. Dit is cruciaal voor het ophalen en ontvangen van informatie over je ware zelf en zend een nieuw signaal uit naar je systeem. 

3 – Wet van Winst

Deze module gaat de diepte in met het lichter kunnen gaan zien en aannemen van je (levens)lessen, blokkades en tegenslagen. Deze manier van kijken, kan je wereld veranderen.

4 – Wet van Momentum

Deze les gaat over meer leren stromen met het leven. Voor het ervaren van acceptatie en rust is het belangrijk om hier te gaan herkennen dat alles fases kent. Dit gaat over makkelijker door het leven bewegen.

5 – Wet van Vertrouwen

Je gaat vertrouwen gebruiken als ultieme motor voor kloppend ander gedrag. Dat is wat je wilt en inmiddels in module 5 bent gaan ervaren. Hier verdiepen we de werking van deze wet. Je communiceert meer (innerlijk) vertrouwen naar jezelf toe en om je heen.

6 – Wet van Intentie

In deze les laat ik je ontdekken wat voor een manifestatie power je in je hebt. Als je dichterbij je Ware Zelf komt, wil je ook gaan kiezen voor waar jíj in gelooft. Je neemt innerlijke besluiten die in de buitenwereld voelbaar zijn en zichtbaar worden.

7 – Wet van Eenheid

Je wordt beloond, je wordt gedragen én je hebt het de dingen zelf in de hand. Als je aan de binnenkant wat verandert, ga je dat aan de buitenkant merken. En omgekeerd 🙂 Alles is verbonden en er om je te helpen. Dit gaat over synchroniciteit omarmen en het begin van bewuste co-creatie, zoals het voor jou de bedoeling is. Je Ware Zelf voelen en makkelijker door het leven bewegen.

Spirited Solutions * Light wordt gegeven via mijn Online Academy voor €555,-

Alles veranderde voor mij toen ik kennis begon te nemen van spirituele wetten en ging aannemen wat dit in de praktijk voor mij betekent. Ik ging ermee experimenteren en volgens de wetten DOEN. Dit bracht mij op een diepere laag dichter bij mijn Ware Zijn. Een opening, die mij levensgemak en vertrouwen bracht op een manier die ik niet eerder kende. De weg van Spirituele Intelligentie, Hart en Ziel.

Wil je leren stromen met je verlangens en wat is, in plaats van blijven hangen in blokkades en verlamming?
Wil je leren herkennen welke wetten jij onbedoeld met voeten betreedt waardoor je onbewust de boel frustreert / blokkeert?

Met Spirited Solutions krijg je stap voor stap uitleg, inzicht en oefeningen over 8 Spirituele Wetten die ons deze hele tijd beïnvloeden, of we het nou weten of niet. Dan kun je ze maar beter weten 😉 want als je er mee gaat werken dan zal je merken dat de dingen makkelijker gaan stromen, oplossen en duidelijk worden. Tegelijkertijd hebben deze wetten en de healings in deze cursus, een transformerende werking. Je leven gaat veranderen. De wetten gaan je op weg hélpen, in plaats van onwetend tegenhouden. Op weg naar jouw Eigen Weg. It’s the law.

“Waar ik in ieder geval blij van wordt is als ik door jouw blije hoofd ’s ochtends aangemoedigd wordt. Mede door inbreng van jouw kwetsbaarheid en delen van persoonlijke ervaringen krijg ik zelfvertrouwen en enthousiasme om dingen echt te doen. Zo!!! Die kan je in je zak steken. Dank je wel dat je op mijn pad bent gekomen en we gaan knallen deze zomer Paula!! 👍😎💪❤️”

“Ik kan niet over uit hoe goed deze cursus is. Ongelooflijk. Ik had het er gisteren nog met iemand over, dat we pas 3 weken bezig zijn en het al impact maakt, ik ben al zo anders gaan kijken en dingen over mijzelf aan het ontdekken en doen die ik nog nooit eerder heb ervaren. Dat is echt bizar. Het is écht goed, Paula”

“Ik besloot mee te doen vanuit een individueel traject met Paula dat naar meer smaaktehoefde ik er niet over na te denken om hier aan deel te nemen. Ik heb veel vertrouwen in Paula.

Erg goed en prettig vind ik de opzet…elke 2 weken wordt er een wet besproken. Hierdoor genoeg tijd om de stof te verwerken en ermee te gaan oefenen…voor mij landt het juist doordat er geen druk op zit. Wat heel goed is, is de tussentijdse coaching van Paula, de podcasts.

Doordat je het in groepsverband doet, voel je je ook gesterkt en geïnspireerd door het traject dat anderen bewandelen. 

Ik ben ontzettend dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en gun iedereen zo’n mooie ontdekkingstocht.”

Floor Koreman
Orthopedagoog Praktijk Buitengewoon

Spirited Solutions * Light wordt gegeven via mijn Online Academy voor €555

Je krijgt:
begeleiding via videolessen met tekst, een werkboek met oefeningen voor persoonlijke inzichten en shifts en 8 unieke healing meditatie sessies van circa 30 minuten. Perfect om eens per week ergens een moment voor te vinden. 

Deze cursus is ideaal om naast je bestaande activiteiten te doorlopen want de informatie is behapbaar en ik wil graag dat je het gestaag doorloopt. Er is binnen de duur van de course genoeg ruimte om je eigen tempo aan te houden. Je mag er 8 weken over doen of de modulen opsparen en er gretig doorheen rennen en daarna alle kwartjes zien vallen :-). Tijdens deze cursus zal ik je naar binnen leiden en zal jij aan de buitenkant de veranderingen zien ontvouwen. 

In Spirited Solutions krijg je stap voor stap toegang tot een spirituele toolbox waarmee onzichtbare plafonds kunnen verdwijnen. Het gaat je op weg helpen op manieren die je misschien nog niet eerder zo hebt ervaren (het is handig als je al wat aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording hebt gedaan).

Ik ga je veel informatie, voorbeelden en oefeningen bieden, zodat het ineens een stuk makkelijker wordt om te kiezen voor een lichter perspectief. In Spirited Solutions gaat het om oplossingen ervaren waarvan je je misschien nog niet bewust was. Ze zitten in jou, zijn universeel en binnen handbereik. Innerlijke verkramping zal kunnen ontspannen en verdwijnen, waardoor je als vanzelf je Ware Zelf meer de ruimte krijgt.

Wil je dat het voelbaar gaat kloppen voor jou?  Wil je wortelen in vertrouwen en kun je hier een boost in gebruiken? Ik help gevoelige verderbewuste professionals, en iedereen die hier ook maar enigszins mee resoneert, trouw te worden en blijven aan zichzelf, zodat wat je hier komt doen zich gaat ontvouwen. Je Ziel is hier met een reden gekomen en deze spirituele wetten brengen jou(w ziel) MEER op aarde, meer IN je leven, en geven toegang tot keuzes vanuit JOUW kern. Het nieuwe perspectief geeft moed en handvatten om het anders te doen. Spirited Solutions geeft je een ritme en routine om op een nieuwe laag verdieping en vrede te ervaren. Een extra invalshoek, diepere heling en verdere transformatie. 

Zo’n zin in! 🙂

Ik was bezig met mijn missie “to tune myself cristal clear’, dichter komen bij ‘mijn bedoeling’, om dat vervolgens in de wereld te kunnen zetten, in werk. Ik ben meer dingen gaan zien en herinneren. Ik voel mij verbonden met iets groters, en dat was een wens om mij. Mijn zelfreflectie en zelfbewustzijn groeit.

Paula’s combinatie van spiritualiteit en down to earth praktische kant, vind ik erg fijn. 

De video’s maken het persoonlijker dan als het alleen maar oefenbladen zouden zijn. De meditaties zijn heel prettig en altijd rustgevend. Gewoon op je eigen moment luisteren werkt heel goed.

Ik kom steeds dichter bij mijzelf, meer afgestemd op mijn eigen trilling. Ik kan nog weleens in lage energie zitten, maar daar heb ik dan niet zo’n last van. Het doet me niet zoveel meer. Ik ben nu ergens op aangesloten of zo, ik voel mij gedragen door wat groters.”

Inge Bobbink
Coach en eigenaar praktijk Landen in Jezelf

Ik zag een mooie post op LinkedIn van Paula en dacht dit gaat over mij … Ik heb ook Soul Body Fusion bij Paula gedaan; in de combinatie met de Spirited Solutions training hoop ik dat alles nog beter beklijft.

Ik vind het prettig dat je het op je eigen tempo kan doen; dit is tegelijkertijd ook een valkuil …. Het vergt namelijk discipline 😉

De podcasts en de live healings vind ik heel prettig.  Jij hebt een fijne stem voor de healings. Ik merk dat ik veel meer opmerkzaam ben op hoe ik me voel en denk na over wat ik wel en niet doe, de automatische piloot wordt doorbroken.

Ik vind dit een heel mooie manier van een training volgen. Jouw energie is mooi en voelt goed.” 

Henriette Bakker

“Ik vind dit meer een online beleving, dan een cursus als zoveel anderen. Ik maak een hele groei door en dan op bewust en onbewust niveau. De healings met theorie vind ik erg leuk. En de passie die je aan de dag legt om dingen uit te leggen is heel fijn. Net als je persoonlijke touch van eigen ervaringen is zeer verrijkend. 

Ik vind deze cursus heel veel waard, je kan er wel ruim boven de €2000,-  voor vragen. Juist de aantrekkelijke prijs maakt dit een trekker voor de mensen die iets willen doen aan persoonlijke groei of online uitproberen, maar het niet zo snel aan zichzelf zouden uitgeven.

Dankjewel voor al je mooie inzichten, je eerlijkheid, je kwetsbaarheid. Blijf zo doorgaan. Ik word erg blij van je.”

Hanneke van Velthooven
Student en moeder

“Spirituele en zweverige gedoe (taal) was niet zo mijn ding. Woorden zoals ‘zakken, openen, omarmen, liefde’ stootten mij eerder af. Terwijl ik geloof dat er meer is en er nieuwsgierig naar ben.
Vanaf dag 1 dat ik Paula ben gaan volgen heb ik die weerstand niet gevoeld. Haar uitstraling is zacht, maar helder. Dit komt bij mij binnen. Open, rustig, eerlijk. Haar woordkeuze is prettig, nuchter en resoneert. Ze weet mij een ander perspectief over te brengen, zonder ergens omheen te draaien en zonder dat ik afhaak. Ik weet niet, ik kan er gewoon wat mee en dat is echt heel fijn. De kennis van de wetten veranderen mijn stemming, relaties en zin in het leven. Het werkt dieper dan ik denk.” Marrit van der Schaar – adviseur en projectleider Circulair Bouwen

Over Paula en wat anderen over mij zeggen

Paula raakt. Haar filmpjes en teksten laten voor mij een mens en professional samen komen. Op een heel laagdrempelige, liefdevolle, veilige en zeer kundige manier mijn wakkert ze mijn bewustwordingsproces aan. Een verademing, als je al vaker hebt mogen meemaken, dat zg. deskundige(n)  wellicht de kennis en kunde hebben, dit helaas niet weten over te brengen. 
Chapeau 👏 en dank je wel Paula, voor je inspiratie en het aanreiken van mijn grootste leermoment: Simpel en doeltreffend gaan prima hand in hand 👍. Dus: Ben je op zoek naar iemand, die een pad, wellicht bezaaid met kleine/grote stenen, hobbels en (val)kuilen en meer van dit soort ongein, tijdelijk samen met je wilt bewandelen, om je aansluitend vanuit je eigen kracht en in vertrouwen, los te laten, dan wens ik jou van harte Paula aan je zijde toe.” Jet Eisank – docent en coach

Paula maakt iets wat zwaar kan voelen licht en behapbaar. Daardoor kreeg ze mij op een makkelijk manier in de actiestand. Heel prettig. Daarnaast vond ik ’t fijn dat Paula mij ook meenam in haar proces, dat maakt haar zeer toegankelijk en is de kennis de ze overbrengt doorleefd. Kortom: een prettig, warm mens die binnen no time weet wat er nodig, de vinger op de zere plek legt en raakt.” Saakje Bakker – Spreekmoed coach en bedrijfskundige verwonderaar

“Paula daagt uit om anders te kijken en luisteren waardoor jezelf een passende oplossing vind waar je letter- en figuurlijk van opknapt. Haar energie is aanstekelijk en doet je zelfs online bewegen of even stil staan. Een ervaring om nog lang van te genieten.” Wouter Weber – Geluidspecialist

Q & A

 • Ik werk en/of heb andere trajecten die ik doe bij coach of psycholoog en twijfel daarom: een cursus erbij doen, is dat niet (te) tijds-intensief?
  Nee, deze course is zo opgezet dat ‘ie goed ergens ‘bij’ kan. Waarschijnlijk zul je merken dat het als een katalysator gaat werken in je andere processen. Het is niet de bedoeling dat Spirited Solutions je heel veel tijd kost, juist niet 😉 (en mag wel hoor!). Wel vraag ik de commitment voor jezelf dat de stof van 8 wetten de aandacht kan krijgen. 
 • Ik zit niet op Facebook of LinkedIn, is dat een probleem? Mis ik dan iets?
  Nee, dat is helemaal geen probleem. Er is hier geen koppeling naar social media. Alles is hier te vinden en blijft staan in deze beveiligde online omgeving met jouw eigen toegangscode.
 • Ik heb al veel gedaan en aangekeken en losgelaten, of volg op dit moment een (coach)traject bij iemand anders. Voegt Spirited Solutions wel iets toe? 
  Interessante vraag. Ik zal zeggen: Ja. In mijn ervaring heb ik eerlijk waar nog nooit iets ondernomen of gedaan dat werkelijk NIETS toegevoegde, duidelijker maakte, of voor mij in dat moment of daarna iets heeft betekent. Dat heeft te maken met de Wet van Vreugde, Wet van Aantrekkelijkheid en de Wet van Winst 🙂 Alles wat mijn interesse wekt en ‘roept’ heeft mij iets gebracht. Zelfs bij twijfel. En dan meestal wezenlijker of verrassender dan verwacht. Daar vertrouw ik inmiddels blind op.
 • Werkt dat wel echt, zo’n online programma? Komt het wel over of binnen?
  Deze gedachten had ik in het verleden ook ;-). Ik kan daar weer uit ervaring eerlijk in zijn. Ik heb gemerkt dat sommige online dingen ‘werken’ en sommige wat minder. Dat heeft naar mijn mening te maken met twee dingen. 1) de zuiverheid van de energie en power van de persoon die het geeft, de intentie waarmee het gemaakt is – zie de reviews hierboven en hieronder over hoe anderen mijn online aanbod en dit programma ervaren – en 2) het vertrouwen in Divine Timing en Orchestration. You read it when you need it and you hear it when you’re near it. Als je vanuit pure interesse, een pull en een diepere wil deze stof en practice benadert, zal het gegarandeerd voor shifts, groei en heling gaan zorgen.
 • Omdat ik al ergens een traject of programma volg of onlangs heb gedaan, wordt Spirited Solutions erbij dan misschien een beetje teveel?
  Hoe jij je belasting ervaart kan ik niet beoordelen, lief mens. Dit gaat over jóuw weg volgen, jouw impulsen en het vertrouwen dat dingen zich altijd aandienen om je te helpen. Neem je tijd, de course loopt niet weg. Als het resoneert, iets jouw nieuwsgierig maakt, moet je hier zijn. Daar vertrouw ik inmiddels 100% op. Ik weet alleen dat de opzet, lichtheid en intensiteit van Spirited Solutions zo is ingericht, dat het de bedoeling is dat je je gaat richten op ontspanning, rust en vreugde. En dat de zwaardere dingen in je leven lichter en rijker gaan voelen. Kun je daar gedurende een paar maanden reminders, ritme en routine in gebruiken naast je andere activiteiten… then let’s go! 🙂
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Deze online * Light variant wordt in een keer betaald. 

Spirited Solutions * Light wordt gegeven via mijn Online Academy. 

Wil je weten of dit iets voor je is? Of wil je even sparren welke vorm beter bij je past, gezien waar je nu staat en waar je naar op zoek bent? Ik zal altijd eerlijk zijn. Stuur mij een berichtje via paula@nuhierzijn.nl of maak gebruik van de mogelijkheid om hier direct een vrijblijvende gesprek met mij in te plannen. Ik kijk met liefde met je mee.
Liefs! Paula

foto’s: Vincent van Kleef