WERKEN MET DE 7 SPIRITUELE WETTEN

Heb jij de wens om meer jezelf te zijn?
Om van piekeren, mist en blokkeren naar stromen, lichter voelen en vertrouwen te gaan, zoals dat voor jóu kloppend is? 

Welkom bij Spirited Solutions

De 7 belangrijkste spirituele wetten & acties die mij hebben geholpen trouw te worden aan mijzelf en het pad te bewandelen zoals het voor mij de bedoeling is.
Deze training is voor jou wanneer je:

-> al langer rondloopt met het gevoel al zoveel te hebben gedaan en aangekeken en nog steeds weet je niet wat je wil en wie je bent.

-> niet langer meer wilt vastzitten in je hoofd en dan vaak mist of leeg vanbinnen voelt; je wil daar doorheen.

-> een (vaag) verlangen hebt wat je wil, maar je acties en gedachten blijven achter, er verandert niet veel.

-> gewoon jezelf wilt zijn en doen waar je blij van wordt maar vraagt je af waarom dat zo zwaar en geblokkeerd kan voelen.

-> jouw geluk ervaart als een opgave en je vóelt dat de sleutel ligt in meer in lijn leven met je/de Essentie.

-> zo graag in een stroom van moeiteloosheid wilt stappen maar dat hapert steeds, er is iets wat jou tegenhoudt.

-> de wens hebt om blijer te worden en meer jezelf te zijn in je leven.

Wat is Spirited Solutions?

Spirited Solutions is een online Summer Course waarin je om de twee weken een online (video)les ontvangt en ik je tussendoor begeleid. Je maakt kennis met 7 spirituele wetten die zorgen voor een shift naar meer genieten, lichter leven en rust in je hoofd. 

De cursus loopt van 6 juni – 30 augustus, met wellicht/hopelijk een live closing ceremony bijeenkomst op zaterdag 5 september (optioneel en n.t.b). 

Ik behandel 1 wet per module en leg je uit:
– wat de wet inhoudt
– hoe je hem herkent in de praktijk, je dagelijks leven
– wat dit dus betékent voor jou
– hoe je ermee kunt werken
– wat het je gaat opleveren.

Stap voor stap

Het tempo ligt bewust laag. Je kunt de dingen rustig laten bezinken en in je eigen tempo eigen maken en integreren, voordat het volgende erbij komt. Bovendien loopt ‘ie in de zomermaanden en wil ik zéker niet het gevoel hebben dat op je tenen te gaat lopen vanwege een online programma, want dat wil ik de komende maanden ook niet :-). Voor diegenen die graag sneller willen, is dit een goede oefening in vertragen en meegaan in de stroom van wat is 😉

Ik neem je met video, tekst, een werkboek en live healings aan de hand. Tussen de modules door kun je vragen stellen die ik bundel en via Q&A podcasts beantwoord. Zo kun je meeliften op antwoorden op de vragen van anderen en ze op je gemak af- en terugluisteren tussendoor. Daarnaast is er een besloten Whatsapp-groep waar jullie elkaar kunnen vinden en waar ik ook te vinden ben, over de thema’s.

1 – Wet van Weerstand

Hier leggen we de basis voor het door jou kunnen ontvangen van wat je wil en de lessen die nog komen. Als je weet hoe het principe van weerstand en blokkeren werkt, kun je het tegenovergestelde laten gebeuren: stromen en ontvangen. Ik laat je beginnen met verzachten en openstaan.

2 – Wet van Vreugde

We pakken gelijk door met mijn specialiteit en favoriete onderwerp! Leren werken met vreugde als richtingaanwijzer. Dit is cruciaal voor het ophalen en ontvangen van informatie over je ware zelf en zend een nieuw signaal uit naar je systeem. 

3 – Wet van Winst

Deze module gaat de diepte in met het lichter kunnen gaan zien en aannemen van je (levens)lessen, blokkades en tegenslagen. Deze manier van kijken, kan je wereld veranderen.

4 – Wet van Momentum

Deze les gaat over naar meer leren stromen met het leven. Voor het ervaren van acceptatie en rust is het belangrijk om hier te gaan herkennen dat alles fases kent. Dit gaat over makkelijker door het leven bewegen.

5 – Wet van Vertrouwen

Je gaat vertrouwen gebruiken als ultieme motor voor kloppend ander gedrag. Dat is wat je wilt en inmiddels in module 5 bent gaan ervaren. Hier verdiepen we de werking van deze wet. Je communiceert meer (innerlijk) vertrouwen naar jezelf toe en om je heen.

6 – Wet van Intentie

In deze les laat ik je ontdekken wat voor een manifestatie power je in je hebt. Als je dichterbij je Ware Zelf komt, wil je ook gaan kiezen voor waar jíj in gelooft. Je neemt innerlijke besluiten die in de buitenwereld voelbaar zijn en zichtbaar worden.

7 – Wet van Eenheid

Je wordt beloond, je wordt gedragen én je hebt het de dingen zelf in de hand. Als je aan de binnenkant wat verandert, ga je dat aan de buitenkant merken. En omgekeerd 🙂 Alles is verbonden en er om je te helpen. Dit gaat over synchroniciteit omarmen en het begin van bewuste co-creatie, zoals het voor jou de bedoeling is. Je Ware Zelf voelen en makkelijker door het leven bewegen.

Het gaat er niet om dat je nu niet al je best genoeg doet. Of hebt gedaan. Of denkt niet goed genoeg te zijn. 
Je doet alles naar beste kunnen en bent perfect zoals je bent.

Spirituele Wetten bestaan, of je er nou weet van hebt of niet

Het gaat er om, dat er spirituele wetten en regels zijn die voor ons allemaal gelden waar jij, als je er geen weet van hebt, jezelf onbewust door remt. En als je ze wél weet, kun je de shift gaan merken.
Ze laten je ogen openen en je gaat meer zien en herkennen. Hierdoor kunnen dingen voor jou op een andere, meer wezenlijke manier gaan verschuiven naar een authentieker, magischer en lichter perspectief.

Online summer course Spirited Solutions
6 juni  – 30 augustus
€ 197,- (ex btw)

Je krijgt 12 weken lang videolessen met tekst, een werkboek met oefeningen voor persoonlijke inzichten en shifts, healings tussendoor en Q&A podcasts. 

Om de twee weken op zaterdag ontvang je mail met toegang tot de module. Deze cursus is ideaal om te doorlopen want het tempo ligt bewust laag en er is genoeg ruimte om daarbinnen je eigen tempo aan te houden. Benut deze duur van de cursus om af en toe naar binnen te gaan en aan de buitenkant de veranderingen te zien ontvouwen. 

In Spirited Solutions krijg je stap voor stap toegang tot een spirituele toolbox waarmee onzichtbare plafonds kunnen verdwijnen. Het gaat je op weg helpen op manieren die je misschien nog niet eerder zo hebt ervaren (het is handig als je al wat aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording hebt gedaan).

Ik ga je veel informatie, voorbeelden en oefeningen bieden, zodat het ineens een stuk makkelijker wordt om te kiezen voor een lichter perspectief. In Spirited Solutions gaat het om op-lossingen ervaren waarvan je je misschien nog niet bewust was. Ze zitten in jou, zijn universeel en binnen handbereik. Veel innerlijke verkramping zal kunnen ontspannen en verdwijnen, waardoor je als vanzelf je Ware Zelf meer de ruimte krijgt.

Als je wilt wortelen in vertrouwen en hier in een boost kunt gebruiken…Ik help gevoelige verderbewusten, en iedereen die hier ook maar enigszins mee resoneert, trouw te worden en blijven aan zichzelf. Spirited Solutions geeft je een ritme en routine om op een nieuwe laag verdieping te ervaren, een extra invalshoek, diepere heling en verdere transformatie. 

Zo’n zin in! 🙂

Wil je leren stromen met je verlangens en wat is, in plaats van blijven hangen in blokkades en verlamming?
Wil je leren herkennen welke wetten jij onbedoeld met voeten betreedt waardoor je onbewust de boel frustreert / blokkeert?

Alles veranderde voor mij toen ik kennis begon te nemen van spirituele wetten en ging aannemen wat dit in de praktijk voor mij betekent. Ik ging ermee experimenteren en volgens de wetten DOEN. Dit bracht mij op een diepere laag dichter bij mijn Ware Zijn. Levensgemak op een manier die ik niet eerder kende. De weg van het Hart.

Met Spirited Solutions krijg je stap voor stap uitleg en oefeningen over 7 Spirituele Wetten die ons deze hele tijd beïnvloeden, of we het nou weten of niet. Dan kun je ze maar beter weten 😉 want als je er mee gaat werken dan zul je merken dat de dingen makkelijker gaan stromen, oplossen en duidelijk worden. De wetten gaan je op weg hélpen, in plaats van onwetend tegenhouden. Op weg naar jouw Eigen Weg. It’s the law.

Over Paula en wat anderen over mij zeggen

“Tijdens mijn eigen innerlijke reis naar meer balans ( in de onbalans called “life” 😉), nam ik de uitnodiging van Paula met beide handen aan om deel te nemen aan haar online challenge “Hier Knap Ik van op”. Als gevoelsmens was er überhaupt geen behoefte om me verder te verdiepen in Paula. “De klik” was er, die voelde goed en meer had ik niet nodig.
Paula raakte op een heel laagdrempelige, liefdevolle, veilige en zeer kundige manier mijn bewustwordingsproces aan. Zowel door de dagelijkse kleine, te verhapstukken, opdrachtjes maar nog meer door haar “ZIJN”. Haar filmpjes en teksten lieten voor mij een mens en professional samen komen. Een verademing, als je al vaker hebt mogen meemaken, dat zg. deskundige(n)  wellicht de kennis en kunde hebben, dit helaas niet weten over te brengen. Of in ieder geval mij als mens niet weten te raken. (nog maar te zwijgen over daadwerkelijk inspireren ). 
Chapeau 👏 en dank je wel Paula, voor je inspiratie en het aanreiken van mijn grootste leermoment: Simpel en doeltreffend gaan prima hand in hand 👍. Dus: Ben je op zoek naar iemand, die een pad, wellicht bezaaid met kleine/grote stenen, hobbels en (val)kuilen en meer van dit soort ongein, tijdelijk samen met je wilt bewandelen, om je aansluitend vanuit je eigen kracht en in vertrouwen, los te laten, dan wens ik jou van harte Paula aan je zijde toe.” Jet Eisank – docent en coach

Ik heb onlangs een online Masterclass van Paula bijgewoond. Dank je wel!  Ik heb bewondering voor hoe je het op jouw manier doet, met humor, enthousiasme, rust, kwetsbaarheid, overtuiging en af en toe wat improvisatie. Dit spreekt mij heel erg aan. Het was leuk, leerzaam, gezellig en inspirerend. Ik kan iedereen van harte aanbevelen. Paula is een kanjer.” Raymont Bassant

“Onlangs deed ik mee aan Paula haar Hier Knap Ik Van Op-challenge. Los van de aanstekelijk naam van deze challenge, was Paula minimaal net zo aanstekelijk. Paula maakt iets wat zwaar kan voelen licht en behapbaar. Daardoor kreeg ze mij op een makkelijk manier in de actiestand. Heel prettig. Daarnaast vond ik ’t fijn dat Paula mij ook meenam in haar proces, dat maakt haar zeer toegankelijk en is de kennis de ze overbrengt doorleefd. Kortom: een prettig, warm mens die binnen no time weet wat er nodig, de vinger op de zere plek legt en raakt.” Saakje Bakker – Spreekmoed coach en bedrijfskundige verwonderaar

“Paula daagt uit om anders te kijken en luisteren waardoor jezelf een passende oplossing vind waar je letter- en figuurlijk van opknapt. Haar energie is aanstekelijk en doet je zelfs online bewegen of even stil staan. Een ervaring om nog lang van te genieten.” Wouter Weber – Geluidspecialist

Q & A

 • Ik heb ook nog werk of andere (coach) trajecten die ik doe en twijfel daarom: een cursus doen, is dat niet (te) intensief?
  Nee, deze cursus is zo opgezet dat ‘ie goed ergens ‘bij’ kan. Het is niet de bedoeling dat je hier heel intensief mee bezig bent, juist niet 😉 (en mag wel hoor!) In de praktijk betekent dit:
  1) eens in de twee weken ontvang je een mail met videomodule met een paar bijbehorende reflectie oefeningen in je werkboek,
  2) tussendoor is er een keer per twee weken een live online healing sessie die je kunt bijwonen (’s avonds) met de mogelijkheid dit op een ander moment terug te kijken, en
  3) je ontvangt af en toe een podcastlink met een gebundelde Q&A opname, als er vragen zijn gesteld tussendoor.
  Ik maak een besloten Whatsapp groep aan waar je meer kunt connecten en delen met elkaar, als je wilt. De mate waarin en intensiteit is up to you. <3
 • Ik zit niet op Facebook of LinkedIn, is dat een probleem? Mis ik dan iets?
  Nee, dat is helemaal geen probleem. De live healings worden gestreamd op een privé YouTube kanaal waar jij toegang tot krijgt. Je hoeft niets te missen als je niet op social media kanalen zit.
 • Ik heb al veel gedaan en aangekeken en losgelaten, of volg op dit moment een (coach)traject bij iemand anders. Voegt Spirited Solutions wel iets toe? 
  Interessante vraag. In mijn ervaring heb ik eerlijk waar nog nooit iets ondernomen of gedaan dat werkelijk NIETS toegevoegde, duidelijker maakte, of voor mij heeft betekent. Dat heeft te maken met de Wet van Vreugde en de Wet van Winst 🙂 Alles wat mijn interesse wekt en ‘roept’ heeft mij iets gebracht. Zelfs bij twijfel. En dan vaak wezenlijker of verrassender dan verwacht. Daar vertrouw ik inmiddels blind op.
 • Werkt dat wel echt, zo’n online programma? Komt het wel over of binnen?
  Deze gedachten had ik in het verleden ook ;-). Ik kan daar weer uit ervaring eerlijk in zijn. Ik heb gemerkt dat sommige online dingen ‘werken’ en sommige wat minder. Dat heeft naar mijn mening te maken met twee dingen. 1) de energie en power van de persoon die het geeft, de intentie waarmee het gemaakt is – zie de reviews hierboven over hoe anderen mijn online aanbod ervaren of die je aanspreken – en 2) of je in een collectief programma stapt met een groep die (online) tegelijk oploopt, of dat je iets random koopt, download en in je eigen tijd ‘alleen’ volgt. Het verschil in effect bij mijzelf is best groot. Zéker als er live groepshelingen bij zitten. Een online collectief groepstraject met healing momenten, wat Spirited Solutions is, heeft een versterkende werking op individueel niveau vanwege de collectieve intentie en aandacht waarmee iets echt kan shiften. Dit is mijn ervaring.
 • Omdat ik al ergens een traject of programma volg of onlangs heb gedaan, wordt Spirited Solutions erbij dan misschien een beetje teveel?
  Hoe jij je belasting ervaart kan ik niet beoordelen, lief mens. Dit gaat over jóuw weg volgen, jouw impulsen en vertrouwen dat dingen zich altijd aandienen om je te helpen. Ik weet alleen dat de opzet, lichtheid en intensiteit van Spirited Solutions zo is ingericht, dat het de bedoeling is dat je je gaat richten op ontspanning, rust en vreugde. Als je bij/naast je andere activiteiten daar wat reminders, ritme en routine in kan gebruiken gedurende een paar maanden…let’s go! 🙂

Heb je nog andere vragen of wil je weten of dit iets voor je is? Stuur mij een berichtje via paula@nuhierzijn.nl of maak gebruik van het contactformulier.
Liefs! Paula

foto’s: Vincent van Kleef