Heb jij de wens om meer jezelf te zijn?
Om van piekeren, mist en blokkeren naar stromen, lichter voelen en vertrouwen te gaan, zoals dat voor jóu kloppend is?
En ben je ook toe aan de volgende stap in je spirituele ontwikkeling?

Welkom bij Spirited Solutions - sleutels voor het ontsluiten van wonderen.

De 7 belangrijkste spirituele wetten & acties die mij hebben geholpen trouw te worden aan mijzelf en het pad te bewandelen zoals het voor mij de bedoeling is.

Deze training is voor jou wanneer je:

-> al langer rondloopt met het gevoel al zoveel te hebben gedaan en aangekeken en nog steeds weet je niet wat je wil en wie je bent.

-> niet langer meer wilt vastzitten in je hoofd en dan vaak mist of leeg vanbinnen voelt; je wil daar doorheen.

-> een (vaag) verlangen hebt wat je wil, maar je acties en gedachten blijven achter, er verandert niet veel.

-> gewoon jezelf wilt zijn en doen waar je blij van wordt maar vraagt je af waarom dat zo zwaar en geblokkeerd kan voelen.

-> voelt dat je spirituele ontwikkeling onderdeel wil laten worden van je dagelijks leven ontwikkeling, alleen je weet niet zo goed waar te beginnen en hoe de ‘werking’ van het Universum toe te passen in waar je tegenaan loopt. 

-> jouw geluk ervaart als een opgave en je vóelt dat de sleutel ligt in meer in lijn leven met je/de Essentie.

-> zo graag in een stroom van moeiteloosheid wilt stappen maar dat hapert steeds, er is iets wat jou tegenhoudt.

-> de wens hebt om blijer te worden en meer jezelf te zijn in je leven.

-> nieuwsgierig bent naar meer magie en wonderen in je leven ervaren

Wat is Spirited Solutions?

Spirited Solutions is een 4 maanden durende online course waarin je om de twee weken een online (video)les ontvangt en ik je tussendoor continue persoonlijk begeleid. Je maakt kennis met 7 spirituele wetten die zorgen voor een shift naar meer genieten, lichter leven en rust in je hoofd. 

Het programma loopt van 19 september – 19 december, met een live closing ceremony bijeenkomst op zaterdag 9 januari 2021. 

Spirited Solutions is er in twee smaken:
*Spirited Solutions – Ground Work 
*Spirited Solutions – Deep Dive

De basis is Ground Work en in beide programma’s hetzelfde. We starten en eindigen tegelijk, je krijgt 4 maanden lang mijn online begeleiding, met een gezamenlijk live integratie dag aan het eind.
Ik behandel 1 wet per module en leg je uit:
– wat de wet inhoudt
– hoe je hem herkent in de praktijk, je dagelijks leven
– wat dit dus betékent voor jou
– hoe je ermee kunt werken
– wat het je gaat opleveren.

Spirited Solutions Deep Dive is er voor wie gedurende het programma nog dieper wil gaan en gedurende het traject blokkades wil opruimen die op dit moment je leven niet lekker laten stromen. Liefdevol Shit-shiften as we go along. Bij Deep Dive kom je naast de uitgebreide online modules drie keer met een kleine groep bij elkaar (maximaal 10 personen). Een keer per maand ongeveer. Lees verder onder deze pagina meer over de Deep Dive mogelijkheid als dit je aanspreekt!

Ik vind de vibe van de hele cursus erg bij mij passen. Paula’s betrokkenheid en begeleiding, openheid en benaderbaarheid is super en ik geniet! Ik maak echt grote stappen. Het is echt veel meer dan dingen die je misschien ook in een boek kan lezen. 

De healings vind ik fantastisch en zijn een essentieel onderdeel om het te voelen ipv dat het een theoretisch verhaal is. Na een paar weken merk ik heel veel veranderingen, ik heb een aantal blokkades opgeruimd, ik ben nog alerter op mijn ontwikkeling, ik ben rustiger. Ik word echt uitgedaagd maar op een manier die niet ontmoedigend is, ik ervaar steun en liefde.

Paula is ook zelf totaal niet beroerd om haar persoonlijke ervaringen te delen en dat maakt het heel krachtig.

Ik kan iedereen deze cursus aanraden. Elke euro dubbel en dwars waard.

Raymond Bassant
Business Analist

Ik zat vast in patronen terwijl al veel heb gedaan en niet zo goed kon zien waar nog ruimte in zat. De positieve begeleiding en kundigheid van Paula maakte dat ik hier voor koos.

Ik vind het heel toegankelijk en passend bij het leven van de dag. De wetten worden vertaald naar midden in het leven staan. Ik merk dat ik meer in flow met het leven ben, het geeft mij de tijd en focus op wat ik wil en wie ik ben. Het brengt mij dichterbij mezelf, trouwer aan mezelf, patronen doorbrekend. Maar er komt ook meer mildheid. Ik zie sneller waar ik een breuk kan maken door een nieuwe weg in te slaan, ondanks dat ik al veel heb gedaan op spiritueel vlak.

Ik ben super blij met de training! Door het tijdspad ook heel goed toe te passen in een drukke periode. Super fijn!

Hananja Riddersma
Manager Opleiding en Ontwikkeling

Spirited Solutions is voor iedereen die:

* Nieuwsgierig is naar het vergroten van zijn of haar kennis van spiritualiteit en hoe dit in het dagelijks leven eenvoudig een plek kan krijgen.

*Zijn of haar kennis van spiritualiteit wil verdíepen en gaan integreren (walk the walk & talk the talk)

*Ruimte wil maken voor wat nieuws, iets wat beter voelt en authentiek is.

*Wil ervaren hoe het leven makkelijker en magischer geleefd kan worden

*In contact wil komen met anderen die ook open staan om te groeien en hun Ware Zelf te worden

*Meer wil leven met het ritme van Universele Wetten en flow, omdat je voelt dat je daar naar verlangt.

*Open staat en toe is aan een Deep Dive: opschonen en transformeren, voor een diepere werking van de spirituele wetten – je Ware Zelf worden en makkelijker door het leven bewegen.

Ik merk dat ik veel meer innerlijke rust ervaar, veel meer bij mijzelf ben en kom, langzaamaan gelukkiger word. Ik ben echt ok geworden met ‘wat is’ en ‘wie ik ben’. Ik ging altijd jagend door het leven maar de cursus heeft me nu (en we zijn nog maar op de helft) echt een halt toe geroepen zonder dat expliciet te doen. Onbewust ben ik bewust gaan leven. Het is echt zo fijn en ik merk dat ik nog meer wil:) 

Opvallend goed vind ik de oefenbladen en de podcast met de Q&A. Het raakt wat ik theoretisch leer, komt gelijk binnen en valt op zijn plek. 

Paula, Spirited Solutions is zo succesvol door de persoon die jij bent. Jij leert ons niet iets wat je ergens hebt gelezen en doorverteld. Jij leert ons, door de persoon die je bent, het leven op een andere, volledigere en meer liefdevolle manier te begrijpen en te omarmen. Jij ademt dit. Dat maakt dit programma zo succesvol. Je hebt mij verleid me meer te gaan verdiepen in een wereld waar ik veel interesse in heb, wel gevoel bij heb, maar veel te weinig van wist. Ik vind het fijn dat je op mijn pad bent gekomen, voelt zo goed.

Renée 
Manager HR, NS Retail

Zo ziet het er uit:

*Elke module start met een video met uitleg.

*Je gaat aan de slag  door middel van de oefenbladen. Hier in wordt de theorie verder uitgelegd en gelinkt met de praktijk en jouw leven op dit moment.

*In elke module een krachtige live healing visualisatie. Hiermee halen we onbewuste energetische blokkades weg die rondom dit thema bij jou liggen. Deze meditaties werken onbewust en energetisch en zorgen voor shifts, opening en verzachting.

*Opnames blijven de hele cursus voor jou beschikbaar om naar toe terug te keren en te herhalen.

*Heb je vragen tussendoor, dan kun je deze per thema direct aan mij stellen. Ik bundel deze en per module beantwoord ze in een op jou en de groep afgestemde customized Q&A podcast. Deze kun je zo vaak terugluisteren als je wilt en worden als mega-waardevol ervaren voor de hele groep.

*Gedurende de hele cursus is er een ‘sobere’ Whatsapp Groep die ik uitsluitend gebruik om jullie attent te maken op nieuwe content, updates of wijzigingen in het programma.

*Je kunt ook deelnemen aan een tweede Whatsapp Groep waar jullie elkaar onderling kunnen vinden, waar ik ook ben, waar steun, ervaringen en inspiratie in gedeeld worden.

*Spirited Solutions is op afstand, maar ik BEN ER continue. In de begeleiding en via wekelijks op maat gemaakte content die afgestemd is op jou en de groep.

*Bij Deep Dive werken we daarnaast drie keer een volle dag aan het vrijmaken van jezelf in relatie tot je familie systeem (Opstellingen), het aankijken en loslaten van diepere beperkende patronen door middel van ademwerk (Breath Work), en je ziel meer verankeren in wie je bent, wat je wil en je inner connection activeren (Soul Body Fusion). Zodat het nog makkelijker wordt om naar de 7 wetten te leven, die je dicht bij je Ware Zelf brengen.

Stap voor stap

Het tempo ligt bewust laag. Je kunt de dingen rustig laten bezinken en in je eigen tempo eigen maken en integreren, voordat het volgende erbij komt. Ik wil zéker niet het gevoel hebben dat op je tenen te gaat lopen vanwege een online programma, want dat wil ik ook niet :-). Voor diegenen die graag sneller willen, is dit een goede oefening in vertragen en meegaan in de stroom van wat is 😉

Ik neem je met video, tekst, een werkboek en live healings aan de hand. Tussen de modules door kun je vragen stellen die ik bundel en via Q&A podcasts beantwoord. Zo kun je meeliften op antwoorden op de vragen van anderen en ze op je gemak af- en terugluisteren tussendoor. Daarnaast is er een besloten Whatsapp-groep waar jullie elkaar kunnen vinden en waar ik ook te vinden ben, over de thema’s.

De Modulen

1 – Wet van Weerstand

Hier leggen we de basis voor het door jou kunnen ontvangen van wat je wil en de lessen die nog komen. Als je weet hoe het principe van weerstand en blokkeren werkt, kun je het tegenovergestelde laten gebeuren: stromen en ontvangen. Ik laat je beginnen met verzachten en openstaan.

2 – Wet van Vreugde

We pakken gelijk door met mijn specialiteit en favoriete onderwerp! Leren werken met vreugde als richtingaanwijzer. Dit is cruciaal voor het ophalen en ontvangen van informatie over je ware zelf en zend een nieuw signaal uit naar je systeem. 

3 – Wet van Winst

Deze module gaat de diepte in met het lichter kunnen gaan zien en aannemen van je (levens)lessen, blokkades en tegenslagen. Deze manier van kijken, kan je wereld veranderen.

4 – Wet van Momentum

Deze les gaat over naar meer leren stromen met het leven. Voor het ervaren van acceptatie en rust is het belangrijk om hier te gaan herkennen dat alles fases kent. Dit gaat over makkelijker door het leven bewegen.

5 – Wet van Vertrouwen

Je gaat vertrouwen gebruiken als ultieme motor voor kloppend ander gedrag. Dat is wat je wilt en inmiddels in module 5 bent gaan ervaren. Hier verdiepen we de werking van deze wet. Je communiceert meer (innerlijk) vertrouwen naar jezelf toe en om je heen.

6 – Wet van Intentie

In deze les laat ik je ontdekken wat voor een manifestatie power je in je hebt. Als je dichterbij je Ware Zelf komt, wil je ook gaan kiezen voor waar jíj in gelooft. Je neemt innerlijke besluiten die in de buitenwereld voelbaar zijn en zichtbaar worden.

7 – Wet van Eenheid

Je wordt beloond, je wordt gedragen én je hebt het de dingen zelf in de hand. Als je aan de binnenkant wat verandert, ga je dat aan de buitenkant merken. En omgekeerd 🙂 Alles is verbonden en er om je te helpen. Dit gaat over synchroniciteit omarmen en het begin van bewuste co-creatie, zoals het voor jou de bedoeling is. Je Ware Zelf voelen en makkelijker door het leven bewegen.

Het gaat er niet om dat je nu niet al je best genoeg doet. Of hebt gedaan. Of denkt niet goed genoeg te zijn. 
Je doet alles naar beste kunnen en bent perfect zoals je bent.

Spirituele Wetten bestaan, of je er nou weet van hebt of niet

Het gaat er om, dat er spirituele wetten en regels zijn die voor ons allemaal gelden waar jij, als je er geen weet van hebt, jezelf onbewust door remt. En als je ze wél weet, kun je de shift gaan merken.
Ze laten je ogen openen en je gaat meer zien en herkennen. Hierdoor kunnen dingen voor jou op een andere, meer wezenlijke manier gaan verschuiven naar een authentieker, magischer en lichter perspectief.

Online autumn / winter course Spirited Solutions 2020
19 september  –  19 december (incl live dag 9 januari 2021)
is nu open voor inschrijving

Alles veranderde voor mij toen ik kennis begon te nemen van spirituele wetten en ging aannemen wat dit in de praktijk voor mij betekent. Ik ging ermee experimenteren en volgens de wetten DOEN. Dit bracht mij op een diepere laag dichter bij mijn Ware Zijn. Levensgemak op een manier die ik niet eerder kende. De weg van het Hart.

Wil je leren stromen met je verlangens en wat is, in plaats van blijven hangen in blokkades en verlamming?
Wil je leren herkennen welke wetten jij onbedoeld met voeten betreedt waardoor je onbewust de boel frustreert / blokkeert?

Met Spirited Solutions krijg je stap voor stap uitleg, inzicht en oefeningen over 7 Spirituele Wetten die ons deze hele tijd beïnvloeden, of we het nou weten of niet. Dan kun je ze maar beter weten 😉 want als je er mee gaat werken dan zul je merken dat de dingen makkelijker gaan stromen, oplossen en duidelijk worden. Tegelijkertijd hebben deze wetten en de healings in deze cursus, een transformerende werking. Je leven gaat veranderen. De wetten gaan je op weg hélpen, in plaats van onwetend tegenhouden. Op weg naar jouw Eigen Weg. It’s the law.

“Waar ik in ieder geval blij van wordt is als ik door jouw blije hoofd s’ochtends aangemoedigd wordt. Mede door inbreng van jouw kwetsbaarheid en delen van persoonlijke ervaringen krijg ik zelfvertrouwen en enthousiasme om dingen echt te doen. Zo!!! Die kan je in je zak steken. Dank je wel dat je op mijn pad bent gekomen en we gaan knallen deze zomer Paula!! 👍😎💪❤️”

“Ik kan niet over uit hoe goed deze masterclass is. Ongelooflijk. Ik had het er gisteren nog met iemand over, dat we pas 3 weken bezig zijn en het al impact maakt, ik ben al zo anders gaan kijken en dingen over mijzelf aan het ontdekken en doen die ik nog nooit eerder heb ervaren. Dat is echt bizar. Het is écht goed, Paula”

Deelname aan de Spirited Solutions Ground Work course met
7 x video modulen
7 x oefenbladen
7 x live healing webinar
7 x afgestemde Q&A podcast
onbeperkt content terugkijken of terugluisteren
1 x live afsluiting integratie dag incl koffie, thee, lunch, lekkers
continue aanwezigheid tussendoor

 4 maanden begeleiding en shifts voor € 367,-  (excl. btw)

Want op 13 september word ik 44 🙂
Om dit te vieren kun je tot mijn verjaardag deelnemen voor het B’day Tarief van €367,- ex btw (€ 444,- incl btw)

De prijs gaat daarna omhoog naar € 455  (excl btw)

Wil je in termijnen betalen? Neem dan contact met mij op!

Ik besloot mee te doen vanuit een individueel traject met Paula dat naar meer smaaktehoefde ik er niet over na te denken om hier aan deel te nemen. Ik heb veel vertrouwen in Paula.

Erg goed en prettig vind ik de opzet…elke 2 weken wordt er een wet besproken. Hierdoor genoeg tijd om de stof te verwerken en ermee te gaan oefenen…voor mij landt het juist doordat er geen druk op zit. Wat heel goed is, is de tussentijdse coaching van Paula, de podcasts.

Doordat je het in groepsverband doet, voel je je ook gesterkt en geïnspireerd door het traject dat anderen bewandelen. 

Ik ben ontzettend dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en gun iedereen zo’n mooie ontdekkingstocht.

Floor Koreman
Orthopedagoog Praktijk Buitengewoon

Je krijgt:
4 maanden lang actieve begeleiding via videolessen met tekst, een werkboek met oefeningen voor persoonlijke inzichten en shifts, live-healing sessies tussendoor en per module unieke Q&A podcasts waarin ik iedereen die een vraag heeft gesteld persoonlijk te woord sta en waar de hele groep op meelift. 

Om de twee weken op zaterdagochtend ontvang je mail met toegang tot de module. Deze cursus is ideaal om te doorlopen want het tempo ligt bewust laag en er is genoeg ruimte om daarbinnen je eigen tempo aan te houden. Tijdens deze cursus zal ik je naar binnen leiden en zal jij aan de buitenkant de veranderingen zien ontvouwen. 

In Spirited Solutions krijg je stap voor stap toegang tot een spirituele toolbox waarmee onzichtbare plafonds kunnen verdwijnen. Het gaat je op weg helpen op manieren die je misschien nog niet eerder zo hebt ervaren (het is handig als je al wat aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording hebt gedaan).

Ik ga je veel informatie, voorbeelden en oefeningen bieden, zodat het ineens een stuk makkelijker wordt om te kiezen voor een lichter perspectief. In Spirited Solutions gaat het om op-lossingen ervaren waarvan je je misschien nog niet bewust was. Ze zitten in jou, zijn universeel en binnen handbereik. Innerlijke verkramping zal kunnen ontspannen en verdwijnen, waardoor je als vanzelf je Ware Zelf meer de ruimte krijgt.

Wil je dat het voelbaar gaat kloppen voor jou?  Wil je wortelen in vertrouwen en kun je hier een boost in gebruiken…Ik help gevoelige verderbewusten, en iedereen die hier ook maar enigszins mee resoneert, trouw te worden en blijven aan zichzelf, zodat wat je hier komt doen zich gaat ontvouwen. Deze spirituele wetten brengen je MEER op aarde, meer IN je leven, en toegang tot keuzes vanuit JOUW kern. Spirited Solutions geeft je een ritme en routine om op een nieuwe laag verdieping en vrede te ervaren. Een extra invalshoek, diepere heling en verdere transformatie. 

Zo’n zin in! 🙂

Spirited Solutions Ground Work 
19 september  –  19 december inclusief live dag op 9 januari 2021
birthday-tarief € 367,- ex btw tot 13 september (€ 444 incl btw)
vanaf 14 september full-tarief € 455,- excl btw

Spirited Solutions Deep Dive

Er is ook de mogelijkheid om persoonlijk meer de diepte in te gaan. Heb je het verlangen om naast verlichtende inzichten en ‘ready-to-shift’ shifts, ook op een diepere laag, op te ruimen tijdens dit traject? Dat kan. Je kunt nu meedoen met Spirited Solutions Deep Dive. Daarin ga ik met een kleine groep van max 10 personen, diepere shifts maken. Tijdens de Deep Dive dagen laten we je op een diepere laag veilig en liefdevol in contact komen met oude, onbewuste blokkades om die te helen en transformeren, zodat het programma je nog dieper in contact kan brengen met je Ware Zelf. Ik en mijn collega-teachers nemen je in deze Deep Dive editie op hartsniveau mee, zodat je Ware Zelf worden op een fundament staat die opgeschoond en innerlijk stevig is.

Deep Dive dag 1: Energetisch Opstellingenwerk – met Mijoux Haneuse.
Jij bent onderdeel van de groep van jouw familie met allerlei onzichtbare energetische verbindingen. Sommige verbindingen stromen lekker door en helpen jou. Andere verbindingen blokkeren en houden jou tegen in je leven. Tijdens Familie Opstellingen kijken we naar het geheel van die verbindingen. Waar stroomt het? Waar niet?
Familie Opstellingen werken niet linear maar circulair. Dat betekent dat jij tijdens deze dag allerlei puzzelstukken aangereikt krijgt die de dagen daarna op hun plek vallen. Die puzzelstukken ontvang je in de verschillende opstelling, eventueel van jezelf maar ook in de opstelling van een ander. Dat maakt dit een prachtige en effectieve manier voor het openen van je hart en je persoonlijke ontwikkeling. Mijoux combineert in haar Opstellingendagen de klassieke methode met energiewerk, lichaamswerk en lichtwerk.
Deze dag helpt je op een diepere laag de Wet van Weerstand, Wet van Vreugde en Wet van Winst te integreren in jouw persoonlijke stukken.

Deep Dive dag 2: Adem je Vrij – met Karen Frank.
Je adem is een belangrijk instrument en ingang voor persoonlijke groei en vitaliteit. Je kan adem inzetten om bewust te worden van fysieke en emotionele blokkades en deze los te laten. Dit is fijn als je geneigd bent zelf niet voorbij je mind en patronen te kunnen komen en blijft hangen in cirkels van angst, piekeren en zorgen.
Met Holotropisch ademen kom je in een veilige omgeving weer in contact met jouw emoties, met het voelen, met je lichaam. Je komt direct op de laag waar het over gaat en waar zich fysieke en emotionele blokkades bevinden. Met het hoofd weten we namelijk vaak wel wat er aan de hand is. Maar iets loslaten of transformeren doe je niet met je hoofd. Dat doe je met je lichaam. Karen laat je via lichaamswerk bewust worden van wat er in jou gezien wil worden en losgelaten mag worden.
Deze dag versterkt het kunnen werken met en herkennen van de Wet van Winst, Wet van Momentum en Wet van Vertrouwen.

Deep Dive dag 3: Soul Body Fusion – Paula Wormgoor
Je ziel wíl op aarde komen, plek innemen, zich aan jou(w lichaam) verbinden en zijn/haar zielenpad belopen. Je ziel ként de spirituele wetten als geen ander, het is immers van dezelfde “spirit dna” gemaakt. Op deze derde Deep Dive gaan we als groep Soul Body Fusion ervaren. Deze energetische methode helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Je ziel, die weet wat de bedoeling is en jouw hoogste goed wil dienen. Het versnelt het proces van trouw worden aan jezelf. Je zelfhelend vermogen kan herstellen en versterken. Je kan meer verbinding, harmonie, energie en levenskracht in leven ervaren, en letterlijk meer Zelf-vertrouwen. Ook kan je spiritueel bewustzijn in een stroomversnelling komen.
Deze dag zorgt ervoor dat de werking van de Wet van Vertrouwen en Wet van Intentie dieper door kan dringen in je lijf, omdat dit de ‘taal is van je ziel’.

Met Spirited Solutions Deep Dive krijg je stap voor stap uitleg, inzicht en diepere ervaringen over de werking van de 7 Spirituele Wetten die ons deze hele tijd beïnvloeden, of we het nou weten of niet. Dan kun je ze maar beter weten 😉 want als je er mee gaat werken dan zul je merken dat de dingen makkelijker gaan stromen, oplossen en duidelijk worden. Tegelijkertijd hebben deze wetten en de healings in deze cursus, een transformerende werking. Je leven gaat veranderen. Door de Deep Dive dagen gaan de wetten je nog meer op weg hélpen, in plaats van onwetend tegenhouden. Op weg naar jouw Eigen Weg. It’s the law.

Wat ik goed vind is de persoonlijke touch en de uitleg. Iedereen geeft zijn inbreng door aan jou en jij doet actief iets met de aangeboden info. Ik vind jou betrokkenheid super en dat je je flexibel opstelt een groot pluspunt!

Diana
Ambulant hulpverlener

Ik zag een mooie post op LinkedIn van Paula en dacht dit gaat over mij … Ik heb ook Soul Body Fusion bij Paula gedaan; in de combinatie met de Spirited Solutions training hoop ik dat alles nog beter beklijft.

Ik vind het prettig dat je het op je eigen tempo kan doen; dit is tegelijkertijd ook een valkuil …. Het vergt namelijk discipline 😉

De podcasts en de live healings vind ik heel prettig.  Jij hebt een fijne stem voor de healings en die vind ik heel fijn. Ik merk dat ik veel meer opmerkzaam ben op hoe ik me voel en denk na over wat ik wel en niet doe, de automatische piloot wordt doorbroken.

Ik vind dit een heel mooie manier van een training volgen. Jouw energie is mooi en voelt goed. 

Henriette Bakker

Ik vind dit meer een online beleving, dan een cursus als zoveel anderen. Ik maak een hele groei door en dan op bewust en onbewust niveau. De healings met theorie vind ik erg leuk. En de passie die je aan de dag legt om dingen uit te leggen is heel fijn. Net als je persoonlijke touch van eigen ervaringen is zeer verrijkend. 

Ik vind deze cursus heel veel waard, je zit zelfs wel ruim boven de €2000,-  Juist de aantrekkelijke prijs maakt dit een trekker voor de mensen die iets willen doen aan persoonlijke groei of online uitproberen, maar het niet zo snel aan zichzelf zouden uitgeven.

Dankjewel voor al je mooie inzichten, je eerlijkheid, je kwetsbaarheid. Blijf zo doorgaan. Ik word erg blij van je.

Hanneke van Velthooven
Student en moeder

Deelname aan de Spirited Solutions Deep Dive programma met
7 x video modulen
7 x oefenbladen
7 x live healing webinar
7 x afgestemde Q&A podcast
3 x live verdiepende transformatie dag incl koffie, thee, lunch, lekkers
1 x live afsluiting integratie dag incl koffie, thee, lunch, lekkers
continue aanwezigheid tussendoor

4 maanden Deep Dive begeleiding + 3 transformatiedagen voor € 727,- excl btw

Want op 13 september word ik 44 🙂 
Om dit te vieren kun je tot mijn verjaardag aan Deep Dive deelnemen voor het B’day Tarief van €727,- excl btw  (€ 880,- incl btw)

De prijs gaat daarna omhoog naar € 909,- (excl btw)

Wil je in termijnen betalen? Neem dan contact met mij op!

Spirited Solutions Deep Dive 2020
19 september  –  19 december inclusief 4 live dagen 
op 24 oktober, 19 november, 10 december, en 9 januari 2021
birthday-tarief € 727,- tot 13 september
vanaf 14 september full-tarief € 909,- (ex btw) 

Over Paula en wat anderen over mij zeggen

Paula raakte op een heel laagdrempelige, liefdevolle, veilige en zeer kundige manier mijn bewustwordingsproces aan. Zowel door de dagelijkse kleine, te verhapstukken, opdrachtjes maar nog meer door haar “ZIJN”. Haar filmpjes en teksten lieten voor mij een mens en professional samen komen. Een verademing, als je al vaker hebt mogen meemaken, dat zg. deskundige(n)  wellicht de kennis en kunde hebben, dit helaas niet weten over te brengen. 
Chapeau 👏 en dank je wel Paula, voor je inspiratie en het aanreiken van mijn grootste leermoment: Simpel en doeltreffend gaan prima hand in hand 👍. Dus: Ben je op zoek naar iemand, die een pad, wellicht bezaaid met kleine/grote stenen, hobbels en (val)kuilen en meer van dit soort ongein, tijdelijk samen met je wilt bewandelen, om je aansluitend vanuit je eigen kracht en in vertrouwen, los te laten, dan wens ik jou van harte Paula aan je zijde toe.” Jet Eisank – docent en coach

“Onlangs deed ik mee aan Paula haar Hier Knap Ik Van Op-challenge. Los van de aanstekelijk naam van deze challenge, was Paula minimaal net zo aanstekelijk. Paula maakt iets wat zwaar kan voelen licht en behapbaar. Daardoor kreeg ze mij op een makkelijk manier in de actiestand. Heel prettig. Daarnaast vond ik ’t fijn dat Paula mij ook meenam in haar proces, dat maakt haar zeer toegankelijk en is de kennis de ze overbrengt doorleefd. Kortom: een prettig, warm mens die binnen no time weet wat er nodig, de vinger op de zere plek legt en raakt.” Saakje Bakker – Spreekmoed coach en bedrijfskundige verwonderaar

“Paula daagt uit om anders te kijken en luisteren waardoor jezelf een passende oplossing vind waar je letter- en figuurlijk van opknapt. Haar energie is aanstekelijk en doet je zelfs online bewegen of even stil staan. Een ervaring om nog lang van te genieten.” Wouter Weber – Geluidspecialist

Q & A

 • Ik werk en/of heb andere trajecten die ik doe bij coach of psycholoog en twijfel daarom: een cursus erbij doen, is dat niet (te) tijds-intensief?
  Nee, deze course is zo opgezet dat ‘ie goed ergens ‘bij’ kan. Waarschijnlijk zul je merken dat het als een katalysator gaat werken in je andere processen. Het is niet de bedoeling dat Spirited Solutions je heel veel tijd kost, juist niet 😉 (en mag wel hoor!). Wel is het natuurlijk fijn als de stof van 7 wetten de aandacht kan krijgen. In de praktijk betekent dit:
  1) eens in de twee weken ontvang je een mail met videomodule met een paar bijbehorende reflectie oefeningen in je werkboek,
  2) tussendoor is er een keer per twee weken een live online healing sessie die je kunt bijwonen (’s avonds) met de mogelijkheid dit op een ander moment terug te kijken, en
  3) een keer in de twee weken ontvang je de unieke op de groep afgestemde podcastlink met een gebundelde Q&A opname, als er vragen zijn gesteld tussendoor.
  4) ik maak een besloten Whatsapp groep aan waar je meer kunt connecten en delen met elkaar, als je wilt. De mate waarin en intensiteit is up to you. <3
  5) bij Deep Dive kom je iedere maand 1 dag bij elkaar.
 • Ik zit niet op Facebook of LinkedIn, is dat een probleem? Mis ik dan iets?
  Nee, dat is helemaal geen probleem. De live healings worden gestreamd op een privé YouTube kanaal waar jij toegang tot krijgt, en ook opgenomen als audio fragment om op je gemak zo vaak als je wilt terug te kijken of beluisteren. Je hoeft niets te missen als je niet op diverse social media kanalen zit.
 • Ik heb al veel gedaan en aangekeken en losgelaten, of volg op dit moment een (coach)traject bij iemand anders. Voegt Spirited Solutions wel iets toe? 
  Interessante vraag. Ik zal zeggen: Ja. In mijn ervaring heb ik eerlijk waar nog nooit iets ondernomen of gedaan dat werkelijk NIETS toegevoegde, duidelijker maakte, of voor mij in dat moment of daarna iets heeft betekent. Dat heeft te maken met de Wet van Vreugde en de Wet van Winst 🙂 Alles wat mijn interesse wekt en ‘roept’ heeft mij iets gebracht. Zelfs bij twijfel. En dan meestal wezenlijker of verrassender dan verwacht. Daar vertrouw ik inmiddels blind op.
 • Werkt dat wel echt, zo’n online programma? Komt het wel over of binnen?
  Deze gedachten had ik in het verleden ook ;-). Ik kan daar weer uit ervaring eerlijk in zijn. Ik heb gemerkt dat sommige online dingen ‘werken’ en sommige wat minder. Dat heeft naar mijn mening te maken met twee dingen. 1) de energie en power van de persoon die het geeft, de intentie waarmee het gemaakt is – zie de reviews hierboven over hoe anderen mijn online aanbod en dit programma ervaren – en 2) of je in een collectief én interactief programma stapt met een groep die (online) tegelijk oploopt, of dat je iets random koopt, download en in je eigen tijd ‘alleen’ volgt. Het verschil in effect bij mijzelf is best groot. Zéker als er live groepshelingen bij zitten. Een online collectief en interactief groepstraject met healing momenten, wat Spirited Solutions Ground Work is, geeft de mogelijkheid tot grote betrokkenheid en heeft een versterkende werking op individueel niveau vanwege de collectieve intentie en aandacht waarmee iets echt kan shiften. Dit is mijn ervaring en die van de deelnemers. Bij Spirited Solutions Deep Dive kom je 3 x een dag bij elkaar, wat gegarandeerd voor shifts, groei en heling gaat zorgen.
 • Omdat ik al ergens een traject of programma volg of onlangs heb gedaan, wordt Spirited Solutions erbij dan misschien een beetje teveel?
  Hoe jij je belasting ervaart kan ik niet beoordelen, lief mens. Dit gaat over jóuw weg volgen, jouw impulsen en het vertrouwen dat dingen zich altijd aandienen om je te helpen. Als het resoneert, aan je trekt, moet je hier zijn. Daar vertrouw ik inmiddels 100% op. Ik weet alleen dat de opzet, lichtheid en intensiteit van Spirited Solutions zo is ingericht, dat het de bedoeling is dat je je gaat richten op ontspanning, rust en vreugde. En dat de zwaardere dingen in je leven lichter en rijker gaan voelen. Als je daar gedurende een paar maanden wat reminders, ritme en routine in kan gebruiken bij/naast je andere activiteiten…let’s go! 🙂
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Ja, dat kan. Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Wil je weten of dit iets voor je is? Of wil je even sparren? Stuur mij een berichtje via paula@nuhierzijn.nl of maak gebruik van het contactformulier. Dan kijk ik met je mee.
Liefs! Paula

foto’s: Vincent van Kleef