Lichaam & Ziel verbinden

foto’s: Vincent van Kleef

Soul Body Fusion®

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het licht van je ziel? Wil jij diepgaande zielenverbinding ontvangen voor meer vertrouwen, innerlijke richting en stevigheid?

Deze tijd vraagt dat we dichtbij onszelf blijven. Bij onze essentie, bij vertrouwen, bij rust en helder handelen vanuit liefde. Van daaruit verschijnen alle antwoorden.

Verbinden met onze natuurlijk houvast, wijsheid, rust en energie. Onze wijze Ziel.

Wil jij je diep verankerd in jezelf voelen, in lijn met je ware zelf en met wat de bedoeling is? Een kalm en natuurlijk zeker weten? Stevigheid en Rust? Harmonie en helderheid? Actiever en meer ‘aan’?

Als je wilt wortelen in vertrouwen en hier in een flinke boost kunt gebruiken…Ik help gevoelige verderbewusten, en iedereen die hier ook maar enigzins mee resoneert, trouw te blijven aan zichzelf. Ik gebruik daar op energetisch niveau onder andere Soul Body Fusion voor.

WAT IS HET?

Soul Body Fusion® is een eenvoudige energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt, waarmee blokkades (angst) op mentaal, emotioneel en fysiek niveau opgelost kunnen worden. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Je ziel, die weet wat de bedoeling is en jouw hoogste goed wil dienen. 

Het versnelt het proces van trouw worden aan jezelf. Je zelfhelend vermogen kan herstellen en versterken. Je kan meer verbinding, harmonie, energie en levenskracht in leven ervaren, en letterlijk meer Zelf-vertrouwen. Ook kan je spiritueel bewustzijn in een stroomversnelling komen.

WAAROM IS DIT NODIG?

Ieder van ons heeft een unieke prachtige ziel, die zo graag tot uiting wil komen. Maar vaak ervaren we dat we deze niet goed kunnen horen, voelen of eren.

Bij vele van ons zijn lichaam en ziel niet op elkaar afgestemd door grote of subtielere trauma’s van het leven zoals ziekte, misbruik, afwijzing, teleurstellingen, hard werken of onzekerheid. Of, zoals nu, door dit huidige ’trauma’ (of kans) die inspeelt op collectieve en oude angst. Dit kan ons het zicht op volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen. Een gevoel van afgesneden zijn. Van niet meer weten, wat nu?

Wanneer wij verlangen naar een heldere verbinding met ons ware zelf of hogere bewustzijn, zullen dit grote licht met hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam dienen te brengen. We zijn hier ons alleen vaak niet van bewust en weten niet hoe. Hierdoor kunnen we het gevoel hebben het leven te leiden met een gevoel van gemis of niet helemaal aanwezig te zijn.

“Het lijkt of alle puzzelstukjes eindelijk op zijn plaats vallen”
“Alsof er iets is opgeruimd van binnen… en meer in contact met de aarde, stabieler”
“Na de Soul Body Fusion, voelde ik mijn hart echt helemaal open gaan”
“Voor het eerst zo volledig thuiskomen in mezelf”
“Soul Body Fusion ontvangen helpt me om mijn veerkracht terug te krijgen” (bron: website Soul Body Fusion NL) 

Interesse? Stuur mij een mailtje/bericht. Dan neem ik contact met je op.

HOE WERKT HET?

Soul Body Fusion® werkt door het werken met de kracht van intenties en de ‘space holding’ hiervoor.
 
Een SBF interventie duurt 2 x 10 minuten. Tijdens de daadwerkelijke fusion zitten we tegenover elkaar, waarbij ik mijn vingertoppen op die van jou leg. Soul Body Fusion® kan ook op afstand gedaan worden.  Dan zitten we tegenover elkaar via een live scherm verbinding.
De fusion duurt 2 x 10 minuten, met een kort pauze ertussen om een glas water of kop thee te drinken. 
 

Een optimale Soul Body Fusion® behandeling bestaat uit 3 sessies, in een periode van idealiter 3 weken.

Wat merk je tijdens een sessie:

Wat mensen kunnen merken tijdens een fusion varieert van helemaal niets, tot wat licht in het hoofd, tintelingen, misselijkheid, kleine schokjes, diepe rust, een gevoel van thuiskomen, blijheid of van alles door elkaar. Dit verschilt van mens tot mens en van sessie tot sessie.

Resultaat:

Jouw ziel is uniek, en waar jij nu staat in jouw leven is uniek. Een standaard resultaat laat zich daardoor niet voorspellen.

Maar wat er gebeurt is that your soul knows best. Wanneer de connectie tussen lichaam en ziel door de SBF sessies ten diepste is hersteld zijn de resultaten subtiel doch verbluffend merkbaar. 

Verwacht een bepaalde lichtheid waarmee jij makkelijker in het midden van jouw midden kunt blijven. Verwacht meer kalmte. Verwacht dat je, meer trouw gaat worden aan wie je werkelijk bent.
Verwacht een boost in je herstel of van dat wat er gezien of genezen mag worden. Het zal jou en onze hoogste goed dienen.
Je kunt op een natuurlijke manier harmonie, potentieel, meer energie en innerlijke wijsheid gaan ervaren.
Wanneer het licht van jouw Ziel toegang krijgt tot alle cellen van jouw lichaam kan het de leiding gaan nemen, gaat het meer stromen en versnellen de dingen zoals dat voor jou de bedoeling is. Het kan je helpen hier met ease and grace doorheen te komen.

Heb je vragen of interesse? Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaande knop! Dan neem ik contact met je op.

Meer informatie over Soul Body Fusion® vind je hier.