Remember Yourself Retreat

REMEMBER YOURSELF RETREAT

GA JE MEE OP RETRAITE?

Geen fijnere manier om naar jezelf terug te keren dan met een retraite.

Een paar jaar geleden had ik er genoeg van: dat gevoel van subtiele onrust op de achtergrond, een bepaalde angst of twijfel die mij opjoeg, gevangen zijn in routine en een gevoel van niet echt verbonden te zijn met mezelf. Ik wilde de gespannen sfeer die me uitputte, doorbreken.

Ik ging op retraite.

Tijdens de retraite was er tijd voor mij alleen. Voor vertragen. Voor stilte. Voor lekker eten. Voor een prettig en helder ritme. Voor volledige stilte. Voor bewust bewegen. Voor inzichten en inspiratie om mijn eigen stem weer te horen. Om los te laten en weer op te laden.

Een paar dagen begeleide aandacht voor de binnenkant. Je ziet aan de buitenkant wat dat met me deed. Rust, focus, helderheid, richting, energie. En niet alleen bij mij 😉 bij de hele groep.

Omdat ik geloof in de diep doorwerkende kracht van retraites, organiseer ik met liefde eigen retraites. Met alles wat mij Joy brengt. Ga met mij mee op mijn Remember Yourself Retreat: je laadt op en maakt opnieuw verbinding met de wijsheid van je ware Zelf. Voor zicht op een andere koers.

Je bent heel welkom.

Let’s bring in everything that brings you Joy and true self-connection again.
Join me in remembering who you are, why you are here and what your next step is.

Dompel jezelf onder in een tijdloze space met de intentie to Come Home To You.

Misschien voel je ook de behoefte aan een ankermoment. Om jezelf weer in een lijn te brengen.
Zodat als vanzelf helder wordt: hoe wil ik werkelijk vooruit?

Maybe you need an invitation to check-in and Remember Yourself. 

Ik kijk enorm uit naar mijn eerstvolgende 3 daagse Remember Yourself Retreat. Maskers af. Laagjes af. Ontspannen. Ga je mee?

Van 9 -11 oktober organiseer ik mijn signature Remember Yourself Retreat. Food for the heart and soul. 

Dan ben ik met een groep mensen op een mooie plek, waar alles draait om gedragen genieten. Om een paar dagen met elkaar de simpelheid en vreugde van Zijn-In-Hartsconnectie weer te voelen. Om te merken hoe fijn en belangrijk dit is, weg van alles en weer dichterbij jezelf. Zodat je alle veranderingen van de laatste tijd kunt integreren. And whatever’s waiting for us. Om van alles een plek te geven of juist los te laten. Anderen te ontmoeten, maar vooral jezelf.

Zodat je je vanuit een verdiepte zelf-connectie kunt opladen en verbinden met hoop, connectie, hernieuwde energie en ZIN. 

This is an invitation to revive and Remember Yourself. Let’s bring in everything that brings you Joy and true self connection, again.

Ik nodig je van harte uit voor deze Remember Yourself Retreat.

WAAR & WANNEER

Je bent van heel welkom om mee te gaan van zaterdag 9 oktober tot en met maandag 11 oktober 2021.
De retraite vindt plaatsop het fijne centrum Samaya, in Werkhoven. Een plek dat in het teken staat van persoonlijke ontwikkeling, verbinding en bewustwording. Zie de rest van hun aanbod hier.

Verwacht een veld van liefde, niets moeten en thuis te komen in jezelf via een mix van healings, stilte, beweging (let’s shake things off!), inzichtoefeningen, meditaties, buiten zijn, inspiratie, muziek en lekker eten. Terug naar je eigen kern en vanuit daar vooruit. Verwacht ook een moment om je authentieke volgende stap helder te ontvangen en je weer te connecten met je Essentie. 

Blijf trouw aan jezelf.

Hoe ga je naar huis?
Reset. Released. Revived. 
Dat is de Remember Yourself Retreat.

I can’t wait to see and support you!

“I just wanted to press the pause button and get out of the rat race of daily life. What I found was an exceptionally good retreat where the exercises and meditations could be traced back to every day life. The accessibility of it all. The essence of what I learned was how to get closer to myself. Thank you so much. I enjoyed every minute of it!” anonymous

Ik vond het heel fijn hoe er vanaf het begin al een hele goede sfeer hing. Al snel had ik echt het gevoel, niets moet en ik mag hier gewoon zijn. Voor mij was de hele setting, programma en begeleiding heel uitgebalanceerd. Je hebt een hele warme en fijne uitstraling. Jij straalt rust uit en gevoeligheid. Op zo’n manier dat ik mij ook uitgenodigd voel om rustiger te worden, dat deze energie ook oke is.
Tegen anderen zou ik zeggen: gun jezelf eens echt tijd voor jezelf, kom tot rust en laat het moeten los, word een met jezelf en voel weer wat echt belangrijk is. Wat je kan bereiken in nog geen drie dagen heeft mij echt enorm verbaasd. Aan de ene kant voelt het als een lange vakantie, en aan de andere kant vliegt de tijd voorbij en wou ik dat de retraite langer duurde!” Anne-Floor van Pelt, Beleidsadviseur en Coach

Remember Yourself Retreat

€ 629,- ex btw

2 nachten en 3 dagen programma, ontbijt lunch diner, en eigen 1-persoonskamer met badkamer.
Aankomst zaterdagmiddag 9 oktober om 15u.* Vertrek maandagmiddag 11 oktober om 16u.

Join me in remembering who you are, why you are here and what your next step is.
<3

*Als je wilt kun je de avond ervoor al inchecken en landen in de omgeving. Vraag naar de mogelijkheden.

Stap in de cirkel van like-hearted-souls, waar jij een van bent, lief mens.

Het vraagt een besluit van je, om kiezen voor tijd, commitment en ruimte voor jezelf.

Making Room For You, Is The Most Loving Thing You Can Do.

We kunnen dit zo makkelijk wegwuiven. Ik ook.
Terwijl het voor mij een van de meest effectieve en fundamentele manieren is om direct weer te landen en thuis te kunnen komen op de plek waar ik in het dagelijks leven ‘al doende’ voortdurend naar verlang: mijzelf.
In the end is mijn Ziel altijd ZO blij als ik voor mijzelf heb gekozen en met mn billen ergens neerzak op een kussen in de ruimte waarin ik weet: hier ben ik veilig, hier kom ik tot mijzelf, hier hoef ik niets, hier zal ik gedragen worden, here I can remember myself. 

Als ergens in jou een JA aangeraakt wordt, weet dan dat je ziel je roept om weer thuis te komen.
Ik ontmoet je dolgraag op 9 oktober. Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen met mij via paula@nuhierzijn.nl

Als een down to earth typje, wist ik niet dat ik zo intens blij kon worden van deze quality time voor mijzelf. Ik wilde me- time. Quality time voor mezelf omdat ik instinctief aanvoelde dat ik dat nodig had. Wat ik opvallend goed vond was de opbouw van de retraite en wat we deden.  Paula is zo zingevend rustig in wat ze doet en vertelt. En de ruimte waar we waren was prettig: down to earth en toch ook meditatief en zingevend. Ik kan deze retraite 100% aan iedereen aanbevelen” Vanuit een warm hart, Anke te Woerd – Casemanager Jeugdzorg

“De afwisseling van de diverse oefeningen, lichaamswerk, energiewerk, ademwerk, yoga, wandelen, visualisaties,
grondoefeningen en ontspannende muziek en palo santo vond ik heel goed.
Dat maakt het heel divers. Prachtige locatie ook. Het lukte zo makkelijk om in korte tijd te verbinden met elkaar. De rust en sereniteit die Paula uitstraalde. Fijn mens. De begeleiding, uitleg of demonstratie van de oefening, rustig en duidelijk, zoveel mogelijk zonder oordeel in een open en transparante sfeer. Veel meer retraites geven!” Vivienne Obispo – Train de Trainer, specialist in trainen en opleiden.

“Paula is heel erg go-with-the-flow. Dat vond ik heel fijn. Ik vond het bijzonder om door de stiltemomenten te merken dat je (in de groep) zonder woorden juist in verbinding komt met mensen die net 24 uur kent. Er is sinds de retraite zoveel RUST over mij heen. Dank je wel!” Krista Schrama – orthopedagoog

Liever op een andere manier zelf-connecten en herinneren wie je ook alweer bent, wat je wil en waar je blij van wordt?
Je kunt ook 1:1 met mij werken. Of een kijkje nemen bij mijn groepsprogramma Spirited Solutions