PAULA

“Mijn naam is Paula Eckoldt-Wormgoor. Zelftrouw coach voor verderbewusten.

Ik weet hoe het is om jarenlang gevoelens te negeren, voor de veilige weg te kiezen, jezelf klein te houden, praktisch boven dromen te stellen en afgevlakt boven blij.

Toen de drang om zingeving mij vanuit ellende riep, heb ik ingezien en aanvaard, dat ALLES – voor iedereen om mij heen – op zijn plek valt als ik doe wat goed voelt VOOR MIJ. Goed Voelen als loepzuivere kompas.

Omdat het ons het aller-aller-gelukkigst maakt en ten diepste vervult als wij onszelf kunnen zijn. Daarom zijn we hier. 

Als coach en trainer in Hilversum ben ik gespecialiseerd in naar je hart luisteren, zielsconnectie versterken, in het hier & nu leven en doen waar je blij van wordt. I help you remember yourself and make Joy Based Decisions.

Ik weet welke offers, worstelingen, onzekerheid, vallen en opstaan het kiezen voor Goed Voelen met zich mee kan brengen. De struggles van een Aanpasser, zijn all mine. Ik heb elke keer een keuze. Waar kies ik voor. Pijn of geluk? Voor mijzelf of de ander? Angst of Liefde? Blijf ik erbij, of niet?

Mijn coaching, trainingen, retraites, adviezen, lezingen, video’s en schrijfwerk gaan over trouw worden aan jezelf, in het Hier en Nu leven en spiritualiteit. Goed Voelen. Verantwoordelijkheid nemen. Goed voor jezelf zorgen. Kiezen voor vertrouwen. Bewustwording & Liefde.

Ik breng mensen op hartsniveau in het hier en nu in connectie met zichzelf. Als coach, trainer en inspirator ben ik een wegwijzer. I teach joy. I teach love. I teach peace.

Waar kan ik jou bij helpen?”

Voor wie meer wil weten...

Ik ben getrouwd en woon met mijn man en twee kinderen in Hilversum.

Als kind van ontwikkelingswerk-expats groeien mijn broertje en ik op in Zuid-Oost Azië en het Midden-Oosten.

In Nederland maak ik mijn VWO af en ga Sociale Geografie van Ontwikkelingslanden studeren in Utrecht. Daarna werk ik 15 jaar als (project)manager en 1 jaar als trainer bij grote gemeenten.

Door te lang mijzelf en mijn knagende gevoelens niet serieus te nemen, in combinatie met een paar pittige life-events, raak ik opgebrand. Ik doof langzaam uit.

De bedrijfsarts stuurt mij met een burnout naar huis. Een Godsgeschenk. Ik weet: Het is Tijd. Tijdens mijn herstel neem ik ontslag, ga van angst naar liefde, omarm waar ik blij van wordt en start nu hier zijn. Sindsdien is het een weg vol verdere dalen en pieken, break-throughs en opschoning, inspiratie, geluk, wiebeligheid, nog meer eren wie ik ben and the road continues! 🙂

Mijn stijl: luchtig, eerlijk, liefdevol, toegewijd en met humor.

Mijn nieuwsgierigheid en open hart naar anderen, in combinatie met mijn fascinatie voor bewustwording en spirituele groei, trekt mij naar de rol van gids, wegwijzer, coach, begeleider, trainer, inspirator. It is my Soul’s Purpose.

nu hier zijn is na vele levenslessen over onzekerheid, verlies, angst, schaamte, aanvaarding, liefde, geluk, moed, vertrouwen en bevrijding, mijn logische stap om vanuit liefde van betekenis te zijn voor anderen. Voor gevoelige, hardwerkende, zichzelf wegcijferende verderbewusten.

Kennis, ervaring en methoden
– Spirituele Wetten
– Soul Body Fusion®
– Mindfulness basis trainer
– NLP practitioner, master, trainer
– Cognitieve Gedragspsychologie
– Healing energywork
– Outdoor lifecoaching
– Systemisch Familie Opstellingen
– Ademwerk
– Yoga
– A Course in Miracles
– Eckhart Tolle, Thich Nath Hanh, Gabrielle Bernstein, Hicks… en vele anderen…:-)
– 15 jaar management ervaring
– burnout ervaringsdeskundige

foto’s: Vincent van Kleef