Normalize Thriving

een uitnodiging om vreugde, geluk, comfort en genieten te normaliseren

Waar wil jij groeiend comfortabel in worden?

֎ In meer jezelf zijn? In dat het goed met je mag gaan?
֎ In meer ontvangen? Meer uitgeven? Meer durven?
֎ In meer toe-eigenen? Meer bepalen?
֎ Hogere prijzen vragen? Meer salaris?
֎ Grotere grootsheid? Meer genieten? 
֎ In kiezen voor jezelf? Kiezen voor jouw manier?
֎ In creëren vanuit joy, gekoppeld aan overvloed en impact?
֎ In meer moed? Meer durven spelen? Meer vertrouwen? 

Hello🖐🏼.

Normalize Thriving gaat over niet alleen een nieuwe standaard neerzetten. Het gaat over een standaard normaliseren.

Het gaat over het kalmeren van je zenuwstelsel en inzicht krijgen in je onbewuste terwijl je besluit te verruimen naar een nieuwe standaard.

Zodat je een luikje in jezelf gaat openzetten naar meer comfort, vreugde en genieten.
Over het nemen van de stap tussen schroom en droom.

Als vervolg op Realize Resource is Normalize Thriving dé integratie en verankering van wat je bent gaan realiseren over geld, overvloed, bemiddeld zijn en wat jou gegund is.

Het is echt het verder open zetten en verdiepen van je nieuwste money en overvloed inzichten. For those ready to raise a normalised standard in enjoyment, impact and grace.

For those who say: I want a life that has my True Self all over it and the courage to make this possible. 

I believe in making this world more beautiful by making your world more beautiful. 

Mag het mij ook goed gaan? Mag het mij zelfs beter gaan dan anderen? Dat is de vraag die Normalize Thriving in mij heeft geactiveerd en ook beantwoord.

Ja dat mag, sterker nog, het is nodig. Niet alleen voor mij, maar voor the greater good.

Paula’s transmissies zijn helder en to the point. Het voelt heel zacht en veilig. En tegelijkertijd heel speels en vreugdevol; licht. Ik heb de modules wekelijks doorlopen en voel dat er meer ruimte is voor mij en mijn licht. De bonus EFT roerde me tot tranen.

Normalize Thriving blijft maar doorwerken. Dankjewel lieve Paula <3

Merel van den Boogaard – Paksini gids voor moeders met een missie naar stevige wortels, zachte kracht en mens Zijn.

Het gaat over hoe je het voor je ziet, maar nu nog niet ziet.

Deze course heb ik ontwikkeld voor iedereen die er voor open staat een nieuwe standaard in geluk, comfort & genieten in zijn of haar leven neer te zetten. Het is een uitnodiging om een level-up in vreugde, comfort, geluk en genieten te normaliseren, en ik gun het je. 

Dit is een uitnodiging om trouw te worden aan jezelf via de weg van groeiend comfort en groeiend genieten. Yassss 🙂 Start the activation of a life that has your true self signature all over it.

“echt super”

“tot tranen toe geroerd”

“inspirerend”

“prachtig aanstekelijke energie”

“als je ‘m ook voelt en ben je ook klaar om te normaliseren om gelukkig te zijn? Stap dan in.”

“iets waar ik naar toe getrokken wordt”

“Normalize Thriving heb ik ervaren als een liefdevol warm bad.
De mooie teachings van Paula brachten me ontspanning, deden mij achterover leunen en vertrouwen op wat zich mag ontvouwen.

Het zal nog lang op een dieper level doorwerken
.
Dankjewel Prachtige Paula voor jouw waardevolle helende guidance.

Leonie Gussekloo – mindset heartcentered coach

“Lieve Paula, heel erg bedankt voor jouw programma Normalize Thriving.

Door jouw programma heb ik me gerealiseerd dat ik teveel genoegen nam met scarcity. De eerste oefeningen over Normaliseren en Thriving waren daarin heel fijne eye-openers!

De laatste module ‘Shine bright’ gaf precies het zetje dat ik nodig had om mijn unapologetic zelf te laten zien. Je hebt inmiddels al e.e.a. voorbij zien komen op social media😉.

Kortom; een super waardevol programma dat mensen die al wat inner work gedaan hebben precies geeft wat ze nodig hebben! Thriving is vanaf nu mijn standaard, voor minder doe ik het niet meer🔥. Dank je wel voor deze eye-opening wisdom 🙏🏻❤️😘

Nicoline Huizinga – Business Breakthrough Mentor en founder of Human Design Academy 

Wat kun je verwachten in Normalize Thriving als onderdeel van Over Overloed?

Voor mij is het belangrijk dat transformatie op een compacte, doch slow and steady manier gebeurt. Zodat je zenuwstelsel zich veilig voelt om te expanderen. En je de energie ervaart van groeiend comfort en groeiend genieten op een diepere laag.

Als onderdeel van Over Overvloed – nooit meer bang, is Normalize Thriving een online uitnodiging met teachings, inspiratie en interventies die je in je eigen tijd gaat doen maar wel in een gezamenlijk tempo met een groep. 

Het is echt voor wie klaar is met dat gevoel van stagnatie en gelooft in de kracht van intentioneel besluiten, actie, uitnodigen, een beetje magic, the inner work doen en ontvangen.

Elke week geeft je een perfect opgelijnd inzicht of oefening waardoor ‘wat klaar staat voor jou’ begint door te komen. Aan het eind van deze course ervaar je een nieuwe laag van moed, trots, durf en compassie in jou. En wat dat dan betekent in hoe je komt opdagen en de keuzes die je maakt…🔥🔥🔥

Kijk, iedereen kan een nieuwe standaard uitroepen. Maar hoe ga je dit gaat normaliseren? Hoe wordt dit werkelijkheid op een manier die goed voelt en past bij jou? Hoe maak je iets nieuws, normaal?

Everything you want is on the other side of joy.

Normalize Thriving heeft 4 thema’s

🔥 Kickstart
🔥 Ignite
🔥 Invite
🔥 Shine Bright

Ik geloof in embodied teaching. Wat ik creëer is een initiatie an sich ✨.
Doorleefd, beleefd, echt, bruikbaar, helpend, dienend, gefundeerd. Ge-reality-checked. Anders kan ik het niet.

Over Overvloed - nooit meer bang

Expect

Video’s, Codes, Reflections, Remembering, Clearing and Journalling

Live online sessies voor vragen, check-in en verdieping.

Healing Visualisaties

DROOM versie: all of the above én in maart mee op exclusief retraite naar Chartres (Frankrijk) = VOL

Let op: echt beperkt plek 💛.

Practicalities

Over Overvloed start eind januari 2024. Het is de bundeling van Realize Resource & Normalize Thriving en staat in mijn online academy. Per week wordt een module vrijgegeven (januari – maart).

De live calls om de 2 weken zijn op zondagmorgen via Zoom (januari – maart).

Droom versie: de retraite naar Chartres is 4 dagen van 21-24 maart = VOL


 

Definately

A STREAM of Remembering, Ralisations, Releases, Invitations and Activations.

Een herstelde kijk op geld, jezelf en hoe het werkt. Je hebt jezelf teruggevonden en geniet van een nieuwe standaard. Eentje die jou en your True You dromen support en mogelijk maakt.

Een uitnodiging en activatie om nooit meer bang te zijn.

Hello Beauty, doe je mee?

“Over Overloed – nooit meer bang”
.

Je bent zó welkom.

֎

Doors are now open for early birds.
Start programma eind januari 2024.

Full Price 10 weken container Over Overvloed €1444

Full Price Droom Versie + retraite €3333
(alle bedragen zijn exclusief btw)

Nu early bird tickets met vroeg boek BONUS

** interesse in de volgende retraite naar Chartres eind mei,
stuur een berichtje naar paula@nuhierzijn.nl voor info hierover. 

Het is een uitnodiging om een level-up in vreugde, comfort, geluk en genieten te normaliseren, en ik gun het je. 

Over Paula en een greep wat anderen over mij zeggen

Paula raakt. Haar filmpjes en teksten laten voor mij een mens en professional samen komen. Op een heel laagdrempelige, liefdevolle, veilige en zeer kundige manier mijn wakkert ze mijn bewustwordingsproces aan. Een verademing, als je al vaker hebt mogen meemaken, dat zg. deskundige(n)  wellicht de kennis en kunde hebben, dit helaas niet weten over te brengen. 
Chapeau 👏 en dank je wel Paula, voor je inspiratie en het aanreiken van mijn grootste leermoment: Simpel en doeltreffend gaan prima hand in hand 👍. Dus: Ben je op zoek naar iemand, die een pad, wellicht bezaaid met kleine/grote stenen, hobbels en (val)kuilen en meer van dit soort ongein, tijdelijk samen met je wilt bewandelen, om je aansluitend vanuit je eigen kracht en in vertrouwen, los te laten, dan wens ik jou van harte Paula aan je zijde toe.” Jet Eisank – docent en coach

Paula maakt iets wat zwaar kan voelen licht en behapbaar. Daardoor kreeg ze mij op een makkelijk manier in de actiestand. Heel prettig. Daarnaast vond ik ’t fijn dat Paula mij ook meenam in haar proces, dat maakt haar zeer toegankelijk en is de kennis de ze overbrengt doorleefd. Kortom: een prettig, warm mens die binnen no time weet wat er nodig, de vinger op de zere plek legt en raakt.” Saakje Bakker – Spreekmoed coach en bedrijfskundige verwonderaar

“Paula daagt uit om anders te kijken en luisteren waardoor jezelf een passende oplossing vind waar je letter- en figuurlijk van opknapt. Haar energie is aanstekelijk en doet je zelfs online bewegen of even stil staan. Een ervaring om nog lang van te genieten.” Wouter Weber – Geluidspecialist

“Waar ik in ieder geval blij van wordt is als ik door jouw blije hoofd ’s ochtends aangemoedigd wordt. Mede door inbreng van jouw kwetsbaarheid en delen van persoonlijke ervaringen krijg ik zelfvertrouwen en enthousiasme om dingen echt te doen. Zo!!! Die kan je in je zak steken. Dank je wel dat je op mijn pad bent gekomen en we gaan knallen deze zomer Paula!! 👍😎💪❤️”

“Ik kan niet over uit hoe goed deze cursus is. Ongelooflijk. Ik had het er gisteren nog met iemand over, dat we pas 3 weken bezig zijn en het al impact maakt, ik ben al zo anders gaan kijken en dingen over mijzelf aan het ontdekken en doen die ik nog nooit eerder heb ervaren. Dat is echt bizar. Het is écht goed, Paula”