MASTER MIRACLES!

Je hebt geen toverstaf nodig, om datgene wat je wilt in je leven te creëren waarvan je op dit moment denkt dat buiten jouw bereik ligt.

De oplossing voor waar je mee rondloopt ligt ook niet in harder werken en doorbeuken.

De neiging om je (verlangens) dan maar aan te passen, onzeker te voelen en te kijken naar de wereld van anderen, is ook niet het antwoord. 

Het is tijd, meer dan ooit, voor afgestemde keuzes vanuit JOUW vreugde, liefde, genieten, innerlijke rust en vertrouwen.
AND THEN WATCH WHAT HAPPENS 😉

Oftewel, welkom bij Master Miracles. Goed Voelen als ultieme magneet voor wonderen in je leven.

Welkom bij Master Miracles - Goed Voelen als magneet voor wonderen in je leven

Een uitnodiging voor persoonlijke en spirituele groei vanuit vreugde en genieten
in plaats van ploeteren en hard werken.

Deze training is voor jou wanneer je:

-> de wens hebt om je spirituele wijsheid te doorleven en moeiteloos toepasbaar te maken in de dagelijkse praktijk. 

-> wilt eren dat je een gevoelig spiritueel bewuste ziel bent die er aan toe is met like-hearted souls te oefenen met het integreren van energetische principes, knowing that we all walk a messy road on the way there. 

-> Unconditional Alignment je als muziek in de oren klinkt, maar je ervaart dit nog als niet zo makkelijk en je vóelt dat hier een sleutel ligt in de volgende stap naar meer in lijn leven met je/de Essentie.

-> Spirited Solutions al hebt gedaan, of voelt dat spiritueel bewustzijn en de ‘werking van het Universum’ een groeiend onderdeel van je leven is geworden, en je wil constant en consequent nu verder om een Miracle Master worden.

-> niet langer meer wilt terugvallen in de collectieve spiegel van ploeteren, hard werken en doorduwen: je wil wortelen in a nieuw Miracle Normal.

-> een groot verlangen hebt to Walk-the-Walk als het gaat over unconditional alignment, joy, ease and miracles in je leven.

-> Alignment, Raise your Vibe, en Goed Voelen deel wil laten zijn van wie jij bent, zonder dat je steeds hapert en hier aan twijfelt.

-> de wens hebt om blijer te worden en meer jezelf te zijn in je leven.

-> klaar bent om je Personal Power in te zetten om je intuïtie te vergroten en om de Personal Peace te ervaren: je weet dat je op wonderen kunt rekenen.

Wat is Master Miracles?

Master Miracles is een 3 maanden durende online course waarin we om de twee weken een nieuw thema behandelen over de geheimen van Goed Voelen en het realiseren van wonderen. 

We gaan daar mee aan de slag door middel van (video)lessen, live-online groepssessies, live-healings, inspiratie boosts. Er zal al snel op een dieper level dan waar je nu staat iets ‘klikken’ over de werking van aantrekking, energie, intuïtie, personal power en leren werken met je gevoel.

Wat zou een wonder zijn?
Zomaar meer overvloed in je leven ontvangen?
Het ineens opbloeien van de liefde tussen jou en je partner? Of het ineens verschijnen van een geliefde? 
Ongemerkt meer harmonie en rust in je gezin?
Wanneer je spontaan een nieuwe baan aangeboden krijgt?
Als je programma of klantenbestand gestaag begint vol te stromen?
Vol vertrouwen ineens helder hebben: je weet wat je wilt gaan doen. 
Plotseling van bepaalde lichamelijke klachten af?
 Diepe innerlijke rust en genieten terwijl je bedrijf, plannen, creaties groeien als kool?

Waar je nu ook staat, of je al bekend bent met alignment principes maar nog niet zo ge-oefend. Of je oefent er wel al mee maar een beetje half-half en je gelooft / merkt het nog niet echt in je leven. 

Met Master Miracles ga je ontdekken hoe je een magneet wordt voor wat je wil via de weg van vreugde en sta je na 3 maanden op deze plek:

Je beweegt je met zo veel meer vertrouwen, joy en ease door de dag, op een manier die goed voelt en als je Ware Zelf, dat de wonderen die daarbij ook nog eens op je pad komen de kersen op de taart zijn! 

Je realiseert je: Is this what it means to be a Miracle Master?! <3

Over Spirited Solutions “Ik vind het een voorrecht om in 2020 deze reis met jou te mogen maken. Velen bestempelen 2020 als een k*tjaar, ik niet. Ik beschouw het als mijn kroonjaar en dat komt mede door jouw aanwezigheid in mijn leven.

Dank je wel voor je wijsheid, goede raad, tips en adviezen, je vrolijkheid, je echtheid, je heldere blik, je aandacht, je liefde, je belangstelling, je geduld, je “trotse mamma blik” als we het goed doen en groeien, je fijne energie, je eigen struggles, je vallen en opstaan, alles wat je deelt en meer.  

De healings vind ik fantastisch en zijn een essentieel onderdeel om het te voelen ipv dat het een theoretisch verhaal is. Na een paar weken merkte ik heel veel veranderingen, ik heb een aantal blokkades opgeruimd, ik ben nog alerter op mijn ontwikkeling, ik ben rustiger. Ik word echt uitgedaagd maar op een manier die niet ontmoedigend is, ik ervaar steun en liefde.

Dank je wel.”

Raymond Bassant
Business Analist

“Ik zat vast in patronen terwijl al veel heb gedaan en niet zo goed kon zien waar nog ruimte in zat. De positieve begeleiding en kundigheid van Paula maakte dat ik hier voor koos.

Ik heb het vaak gezegd, maar wat vooral fijn is, is dat haar begeleiding gaat over midden in het leven staan. Met alles wat erbij komt kijken.

Ik vond Spirited Solutions het heel toegankelijk en passend bij het leven van de dag. Ik merk dat ik meer in flow met het leven ben, het geeft mij de tijd en focus op wat ik wil en wie ik ben. Het brengt mij dichterbij mezelf, trouwer aan mezelf, patronen doorbrekend. Maar er komt ook meer mildheid. Ik zie sneller waar ik een breuk kan maken door een nieuwe weg in te slaan, ondanks dat ik al veel heb gedaan op spiritueel vlak.

Ik ben super blij met de training! Door het tijdspad ook heel goed toe te passen in een drukke periode. Super fijn!”

Hananja Riddersma
Pedagoog, trainer en coach bij Let’s Grow Green

Master Miracles is er op gericht om je:

~ De ruis te laten smelten van wat je denkt te moeten doen.

~ Vanuit overweldigd voelen en vastzitten weer op het spoor te zetten van ease and joy.

~ Te helpen geworstel en getwijfel te ontstijgen, zodat je met positieve energie en vertrouwen in een nieuwe Miracle Master groef stapt.

~ Consequent en consistent diep te transformeren in een Miracle Master, waardoor moeiteloos – door te genieten, te ontspannen en je te verbinden met Spirit – alles wat je wilt in het dagelijks leven bewaarheid kan worden. 

~ Te laten ervaren en geloven dat het makkelijk kan. Sterker nog: this is the way it goes 🙂 Ik leer je HOE.

~ In te laten zien waar jij jezelf onbewust saboteert en wat je kunt doen om de deur naar wat jij wilt wagenwijd open te zetten. 

~ Jouw intuïtie en vermogen om Leiding te ontvangen te vergroten.

~ Om je vreugde-, gemaks- en moeiteloosheidsbewustzijn te vergroten als magneet voor wonderen en je te leren wat hierbij essentieel is

~ Te laten ervaren hoe simpel en “wonderlijk” het werkt. Ja, ook voor jou.

Resultaat:
* Dingen alleen maar realiseren vanuit geïnspireerde flow in plaats van doorbeuken.

*Meer vertrouwen in jezelf, het leven en de power of joy and ease.

*Meer in verbinding met de altijd aanwezige hulp om je heen; je voelt je gedragen, veilig en gehoord.

*Je ziet het leven door een bril van innerlijke rust, helderheid zodat je steviger en vrijer staat.

* Je hebt een vergrote toolbox aan inzichten, technieken en (helende) meditaties zodat je magnetisch wordt voor wat jij wilt manifesteren.

* Je bevrijdt jezelf van ploeteren en hard werken en wordt een Miracle Master with ease and grace.

“Ik merk dat ik veel meer innerlijke rust ervaar, veel meer bij mijzelf ben en kom, langzaamaan gelukkiger word. Ik ben echt ok geworden met ‘wat is’ en ‘wie ik ben’. Ik ging altijd jagend door het leven maar Spirited Solutions heeft mij echt een halt toe geroepen zonder dat expliciet te doen. Onbewust ben ik bewust gaan leven. Het is echt zo fijn en ik merk dat ik nog meer wil:) 

Opvallend goed vind ik de oefenbladen en de podcast met de Q&A. Het raakt wat ik theoretisch leer, komt gelijk binnen en valt op zijn plek. 

Paula, Spirited Solutions is zo succesvol door de persoon die jij bent. Jij leert ons niet iets wat je ergens hebt gelezen en doorverteld. Jij leert ons, door de persoon die je bent, het leven op een andere, volledigere en meer liefdevolle manier te begrijpen en te omarmen. Jij ademt dit. Dat maakt dit programma zo succesvol. Je hebt mij verleid me meer te gaan verdiepen in een wereld waar ik veel interesse in heb, wel gevoel bij heb, maar veel te weinig van wist. Ik vind het fijn dat je op mijn pad bent gekomen, voelt zo goed.”

Renée 
Manager HR, NS Retail

Zo ziet Master Miracles er uit:

*Elke module start met een video met uitleg.

*Je gaat aan de slag  door middel van de oefenbladen. Hier in wordt de theorie verder uitgelegd en gelinkt met de praktijk en jouw leven op dit moment.

*In elke module een krachtige live healing visualisatie. Hiermee halen we onbewuste energetische blokkades weg die rondom dit thema bij jou liggen. Deze meditaties werken onbewust en energetisch. Ze zorgen dat de stof voorbij de mind op een onbewuste laag geactiveerd wordt, shifts, opening en verzachting.

*Opnames blijven de hele cursus voor jou beschikbaar om naar toe terug te keren en te herhalen.

*In elke module is er ruimte voor vragen tussendoor, die kun je per thema direct aan mij stellen. Per module ga ik op ze in in een op jou en de groep afgestemde inspiratie live-online groeps Q&A sessie. Deze kun je zo vaak terug bekijken als je wilt en worden als mega-waardevol ervaren voor de hele groep.

*Master Miracles is op afstand, maar ik BEN aanwezig. In de begeleiding en via wekelijks op maat gemaakte content die afgestemd is op jou en de groep.

*Het is mogelijk aanvullende 1:1 sessies te booken voor extra persoonlijke begeleiding, healing, of zielsintegratie. 

Het programma loopt van 17 april tot 26 juni, met een live integratiedag op donderdag 1 juli. Het is zeer aan te raden in de aanloop hier naar toe vertrouwd(er) te raken met de Spirituele Wetten, omdat dit je al open zet en veel meer understanding geeft voor de stof en oefeningen in Master Miracles. BEKIJK HIERONDER HET SUPER SCHERPE AANBOD OM BEIDEN PROGRAMMA’S NU ALS COMBI TE DOEN.

In dit online programma starten en eindigen we tegelijk in een groep. Je krijgt 3 maanden lang mijn begeleiding, met een gezamenlijk live integratie dag aan het eind. 

Per thema module en leg ik je uit:
– wat dit principe inhoudt
– hoe je hem herkent en toepast in de praktijk, je dagelijks leven
– wat dit dus betékent voor jou
– hoe je ermee kunt werken
– wat het je gaat opleveren.

Stap voor stap

Het tempo ligt in mijn online programma’s bewust laag. Je kunt de dingen rustig laten bezinken en in je eigen tempo eigen maken en integreren, voordat het volgende erbij komt. We all have a life next to online programme’s 😉 .

Ook geeft dit tempo ruimte voor andere inspirerende initiatieven of acties die op ons pad komen waar we ons vrij in kunnen voelen ook ja tegen te zeggen. Een challenge. Een masterclass. Mindfulness. Er is zoveel ‘voeding’ out there dat helpend kan zijn en dat kan en mag aansluiten. 

Ik wil zéker niet het gevoel hebben dat op je tenen te gaat lopen vanwege een online programma, want dat wil ik ook niet :-). Voor diegenen die graag sneller willen, is dit een goede oefening in vertragen, gedulden en meegaan in de stroom van wat is 😉 .

Ik neem je met video, tekst, oefenbladen en live healings aan de hand. Tussen de modules door kun je vragen stellen die ik via Q&A sessies beantwoord. Zo kun je meeliften op antwoorden op de vragen van anderen en ze op je gemak terugkijken tussendoor. Daarnaast is er een besloten Whatsapp-groep waar jullie elkaar kunnen vinden en waar ik ook te vinden ben, over de thema’s.

Lief mens, ik heb Master Miracles gemaakt als opvolger op Spirited Solutions.
In Spirited Solutions leer je de werken met de 7 spirituele wetten die je helpen trouw worden aan je Ware Zelf.
Het geeft je een spirituele basis dat je al op weg brengt naar moeiteloos en vanuit alignment – zonder struggle –
makkelijker te navigeren door het leven, en meer liefde, overvloed, succes, harmonie en gezondheid in je leven te laten verschijnen.
Check het programma, de resultaten en reviews hier. 
Ik ben er van overtuigd dat Spirited Solutions een stevig fundament legt voor de principes die essentieel zijn, 
wil je stappen in de miracle magnet die je bent voor alles wat je wil. 

Maar! Master Miracles is open voor iedereen!
Iedereen die toe is aan een volgende stap om spiritualiteit, hartsverbinding en intuïtie consistent en consequent voorop te zetten op een praktische manier (want ik ben van het praktisch maken 😉 ) en hierbij een paar maanden rustig aan de hand genomen wil worden met oefeningen, healings, inspiratie en accountability, IS WELKOM.
Iedereen die vóelt dat het versterken van je eigen licht, het wortelen in liefde en het aangaan van je zielsverbinding het antwoord is op alles waar jij naar verlangt (in de wereld en in jezelf) en vanuit diep vertrouwen op dit pad gehouden wil worden, IS WELKOM.   

Het gaat er niet om dat je nu niet al je best genoeg doet. Of hebt gedaan. Of denkt niet goed genoeg te zijn.
Je doet alles naar beste kunnen en bent perfect zoals je bent.
Het gaat er om, dat wanneer jij graag via de weg van vreugde, ontspanning, genieten en connectie met Spirit je doelen wilt halen,
dat er technieken, rituelen, spirituele wetten en regels zijn die voor ons allemaal gelden.
Waar jij, als je er geen weet van hebt, jezelf onbewust door remt.
En waar jij, als je ze wel weet en ermee gaat oefenen, een magneet zult worden voor wonderen.
Op de meest goed voelende en makkelijk voelende manier.
I promise.

Ze laten je ogen openen en je gaat meer zien en herkennen.
Hierdoor kunnen dingen voor jou gaan verschuiven naar een authentieker, magischer en lichter perspectief.

Master Miracles 
27 april – 26 juni inclusief live dag op donderdag 1 juli 2021
€ 777,- excl btw

Super exclusieve deal: pre-order Master Miracles voor 29 januari
en krijg Spirited Solutions (SS) erbij van €777,- voor € 222,-
of Spirited Solutions Deep Dive (DD) van €1300,- voor € 767,- (beiden start 30 januari)

Twee transformatie programma’s voor € 999,- / € 1544,- (ex btw)
5 maanden en meer dan 30 uur aan begeleiding, inspiratie en healing
Alleen te boeken t/m 29 januari.
ook mogelijk in 5 termijnen á € 209,- (SS+MM) /  € 319,- p.m. (DD+MM)

Plan hier een call om te verkennen of dit wat voor je is.

Je krijgt:
3 maanden lang actieve begeleiding via videolessen met tekst, een werkboek met oefeningen voor persoonlijke inzichten en shifts, live-healing sessies tussendoor (die in de replay ook werken als je er live niet bij kunt zijn) en per module unieke Q&A online live sessies waarin ik extra inspiratie deel, oefeningen doe en in ga op vragen waar de hele groep op meelift. 

Om de twee weken op zaterdagochtend staat er een nieuwe module voor je klaar. Deze cursus is ideaal om te doorlopen want het tempo ligt bewust laag en er is genoeg ruimte om daarbinnen je eigen tempo aan te houden. Tijdens deze cursus zal ik je naar binnen leiden en zal jij dat als wonderen aan de buitenkant zien ontvouwen.  

In Master Miracles krijg je stap voor stap toegang tot een spirituele toolbox waarmee onzichtbare plafonds kunnen verdwijnen. Het gaat je op weg helpen op manieren die je misschien nog niet eerder zo hebt ervaren (het is handig als je Spirited Solutions hebt gedaan, of op een andere manier vertrouwd bent met spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling).

Ik ga je veel informatie, voorbeelden en oefeningen bieden, zodat het ineens een stuk makkelijker wordt om te kiezen voor een lichter perspectief. In Master Miracles gaat het om consequent je focus te verleggen op meer joy and ease. Om vertrouwd te raken met een manier van creëren waarvan je je misschien nog niet bewust was. Het zit in jou, het is universeel en binnen handbereik. 

Wil je dat het voelbaar gaat kloppen voor jou?  Wil je wortelen in vertrouwen en kun je hier een boost in gebruiken…Ik help gevoelige verderbewusten, en iedereen die hier ook maar enigszins mee resoneert, trouw te worden en blijven aan zichzelf, zodat wat je hier komt doen zich gaat ontvouwen. Een van de manieren om te manifesteren wat je het LIEFSTE wil vanuit je hart, is om te leren dit via de weg van vreugde naar je toe te halen. Goed Voelen als magneet voor wonderen. Deze ervaring brengt je MEER op aarde, meer IN je leven, en geeft je toegang tot keuzes vanuit JOUW kern. Het nieuwe perspectief geeft moed en handvatten om het anders te doen. Master Miracles geeft je het vertrouwen en support van een ritme en routine om consequent en consistent een nieuwe groef van joy and ease te ontdekken en je spirituele connectie te verdiepen.  

Zo’n zin in! 🙂

Q & A

 • Ik werk en/of heb andere trajecten die ik (wil) doe(n) bij coach of psycholoog en twijfel daarom: een cursus erbij doen, is dat niet te tijds-intensief?
  Nee, deze course is zo opgezet dat ‘ie goed ergens ‘bij’ kan. Waarschijnlijk zul je merken dat het als een katalysator gaat werken in je andere processen. Het is niet de bedoeling dat Spirited Solutions of Master Miracles je heel veel tijd kost, juist niet 😉 (en mag wel hoor!). Wel vraag ik de commitment dat de stof van de programma’s de aandacht kan krijgen. In de praktijk betekent dit:
  1) eens in de twee weken log je in op de programmapagina voor de nieuwe videomodule met een paar bijbehorende reflectie oefeningen in de werkbladen,
  2) een keer per twee weken is er een live online healing sessie die je kunt bijwonen (’s avonds) met de mogelijkheid dit op een ander moment terug te kijken, en
  3) een keer in de twee weken is er een unieke op de groep afgestemde live inspiratie Q&A sessie, die ook opgenomen wordt om op later terug te kijken. 
  4) ik maak een besloten Whatsapp groep aan waar je meer kunt connecten en delen met elkaar, als je wilt. De mate waarin en intensiteit is up to you. <3
 • Ik zit niet op Facebook of LinkedIn, is dat een probleem? Mis ik dan iets?
  Nee, dat is helemaal geen probleem. De live healings vinden plaats via Zoom waar jij via een link op de programmapagina van mijn site toegang tot krijgt, en ook opgenomen fragmenten kun je op je gemak zo vaak als je wilt daar terugkijken of beluisteren. Je hoeft niets te missen als je niet op diverse social media kanalen zit.
 • Ik heb al veel gedaan en aangekeken en losgelaten, of volg op dit moment een (coach)traject bij iemand anders. Voegt Master Miracles wel iets toe? 
  Interessante vraag. Ik zal zeggen: Ja. In mijn ervaring heb ik eerlijk waar nog nooit iets ondernomen of gedaan dat werkelijk NIETS toegevoegde, duidelijker maakte, of voor mij in dat moment of daarna iets heeft betekent. Dat heeft te maken met je intuïtie die je ergens naar leidt, en de Wet van Vreugde en de Wet van Winst 🙂 Alles wat mijn interesse wekt en ‘roept’ heeft mij iets gebracht. Zelfs bij twijfel. En dan meestal wezenlijker of verrassender dan verwacht. Daar vertrouw ik inmiddels blind op.
 • Werkt dat wel echt, zo’n online programma? Komt het wel over of binnen?
  Deze gedachten had ik in het verleden ook ;-). Ik kan daar uit ervaring inmiddels heel eerlijk in zijn. JA. Ik heb gemerkt dat sommige online dingen ‘werken’ en sommige wat minder. Dat heeft naar mijn mening te maken met twee dingen. 1) de energie en power van de persoon die het geeft, de intentie waarmee het gemaakt is – zie de reviews bij Spirited Solutions hoe anderen mijn online aanbod en dit programma ervaren en wat het ze heeft gebracht – en 2) of je in een collectief én interactief programma stapt met een groep die (online) tegelijk oploopt, of dat je iets random koopt, download en in je eigen tijd ‘alleen’ volgt. Het verschil in effect bij mijzelf is best groot. Dit is een collectief en interactief programma. Met live groepshelingen erbij. Een online collectief en interactief groepstraject met healing momenten, wat Spirited Solutions en Master Miracles zijn, geeft de mogelijkheid tot grote betrokkenheid en heeft een versterkende werking op individueel niveau vanwege de collectieve intentie en aandacht waarmee je deelt, connect en iets echt kan shiften. Dit is mijn ervaring in elke groep tot nu toe en ook die van de deelnemers. 
 • Omdat ik al ergens een traject of programma volg of onlangs heb gedaan, wordt Spirited Solutions of Master Miracles erbij dan misschien een beetje teveel?
  Hoe jij je belasting ervaart kan ik niet beoordelen, lief mens. Dit gaat over jóuw weg volgen, jouw impulsen en het vertrouwen dat dingen zich altijd aandienen om je te helpen. Als het resoneert, aan je trekt, moet je hier zijn. Daar vertrouw ik inmiddels 100% op. Ik weet alleen dat de opzet, lichtheid en intensiteit van zowel  Spirited Solutions als Master Miracles zo is ingericht, dat het de bedoeling is dat je je (JUIST 😉 ) gaat richten op ontspanning, rust en vreugde. En dat de zwaardere dingen in je leven lichter en rijker gaan voelen. Kun je daar gedurende een paar maanden reminders, ritme en routine in gebruiken bij/naast je andere activiteiten in de vorm van een online training…let’s go! 🙂
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Ja, dat kan. Neem contact met mij op via paula@nuhierzijn.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Wil je weten of dit iets voor je is? Of wil je even sparren welke vorm beter bij je past, gezien waar je nu staat en waar je naar op zoek bent? Ik zal altijd eerlijk zijn. Stuur mij een berichtje via paula@nuhierzijn.nl of maak gebruik van de mogelijkheid om hier direct een vrijblijvende gesprek met mij in te plannen. Ik kijk met liefde met je mee.
Liefs! Paula