Grip op Geluk

GRIP OP GELUK

Het is ongrijpbaar. Je kunt het niet afdwingen. We zijn er allemaal naar ‘op zoek’. En het ligt nooit, nooit daar, maar hier…

Heb jij een idee wat jouw geluk werkelijk beïnvloedt?
Of andersom, heb jij een idee hoe JIJ jouw gevoel van geluk kan verhogen?
Grip op je Gemoed, zo zou je deze workshop reeks ook kunnen noemen. Een Introductie voor Innerlijke Rust.
Persoonlijk Geluksleiderschap.

Ik zou het zelf niet zo zeggen, maar ik heb heel lang niet geweten of ik echt gelukkig was. Ik voelde me wel ok. Ik vermaakte mij wel, ik werkte hard, had het gezellig met collega’s, haalde mijn targets en ‘genoot van en gezinsleven’. Maar er was ook dofheid, automatische piloot, piekeren en een constant gevoel van opgejaagd zijn. Niet echt mijn idee van geluk, maar wat dan wel, zo dag in dag uit? Het voelde ergens leeg en onbevredigend. Alsof er iets niet klopte, alsof het beter kon. En tegelijkertijd zou ik niet weten hoe.

Wat ik heb geleerd, zit in Grip op Geluk.
Gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwde boek “Happy for No Reason” van Marci Schimoff.

Krijg handelingsperspectief voor uitputting, irritatie, stress, onrust, dofheid en spanning.

Zou je willen weten
– Wat ís geluk voor mij?
– Hoe kan ik het in het ‘gewone dagelijks leven’ meer ervaren?
– Hoe herpak ik mijzelf?
– Hoe kom ik tot heldere keuzes gebaseerd op wat ik echt wil?
– Hoe blijf ik erbij?

Dan is Grip op Geluk iets voor jou.

Voor als je (meer) wilt Weten en Dóen.

Na deze workshopreeks kun je: 
– Jezelf vrolijker en zorgelozer maken, je mood shiften.
– Rustiger blijven
– Waar je mee rondloopt makkelijker van je af zetten
– Uit verlangen handelen in plaats van uit oude patronen
– Voor jezelf opkomen

En weet je waar je gelukkig van wordt, en hoe.

Als je meer innerlijke rust & vreugde wil ervaren. Minder een speelbal zijn van je omstandigheden of emoties. Grip. Dat kan.
In deze workshopreeks komen we 5 keer bij elkaar, om de 2-3 weken en ontdek je wat de bouwstenen zijn van meer vanuit vreugde en geluk in je leven:  Jij & Geluk, Denken, Voelen, Doen en Verantwoordelijkheid. Je gaat dingen inzien, doorzien en loslaten.

Toegankelijk, activerend en herkenbaar. We schijnen licht op wat een rol speelt bij (niet) Goed Voelen. We halen tevoorschijn wat werkt bij iedereen. Je gaat naar huis met inzichten en handvatten wat jij in de kunt doen om in het dagelijks leven meer Grip op je Geluk te krijgen. Je zult meer zachtheid, helderheid en kracht gaan ervaren.

“Beter dan psychologie. Ik heb ontdekt wat ik eigenlijk wil en waar ik gelukkig van wordt. Ik durf nu stappen te nemen die voor mijzelf van belang zijn. Ik durf Gelukkig te zijn! 😊”  S. – Amsterdam

“Ja! Als je een beter gevoel wilt krijgen waar geluk te vinden is in jezelf, moet je bij Paula zijn.”  N. – Amsterdam

Kies voor minder stress, minder moeten, minder sleur, minder ruzie, minder slachtofferschap.
En kies voor meer rust, meer vrijheid, meer handvatten, meer verbinding en meer eigen verantwoordelijkheid.

Van harte welkom!
(prijs en beschikbaarheid op aanvraag)

Vragen? Bel 06-46162130

“Workshops waar je écht iets aan hebt!”  Nicole – Amstelveen