Gratis interactief e(xperience)-handboek voor meer genieten!

Alsjeblieft!

Met heel veel vreugde heb ik een Handboek voor meer Genieten gemaakt voor jou. Ik was op zoek naar iets, naar een product, een ervaring, dat ik jou kan meegeven om mijn enthousiasme voor goed voelen over te brengen en om duidelijk te maken hoe werken met vreugde (voor mij) wérkt.

Wat gebeurt er als je 5 dagen lang kiest voor waar je van opknapt? Wat verandert er als je keuze-radar meer gericht wordt op genieten, zelf-liefde en goed voelen?

Ervaar het zelf, in dit interactief e(experience)-handboek! Een gids(je) voor het openzetten van je leven naar meer Joy, luisteren naar je hart en je Ware Zelf zijn. 

With Much Love,
Paula

Zo ziet het er uit:

Het handboek is een interactief pdf-bestand. Het bevat text, filmpjes, reflectievragen én een activerende healing meditatie. Supercool.

Wat je nodig hebt is een device waar je de pdf op kunt downloaden, dat ook verbinding heeft met internet zodat je de video’s en meditatie kunt openen.

Oh ja en een besluit. Dat je het gaat doen. 5 dagen lang. Kijk wat er met je gebeurt. <3

Don’t be fooled. I’m serious about Joy. Geniet van dit Handboek voor meer Genieten!

Klik op de link hieronder voor het ontvangen van dit handboek. Ik heb alleen je e-mail nodig om je naderhand nog een paar vragen te stellen. Heb je verder geen zin in andere inspirerende of informerende mails, schrijf je dan bij gelegenheid gerust uit onderaan de mails. Dat kan altijd. X

Klik op onderstaande foto om de mail met handboek te ontvangen 🙂

Meer weten? Kijk gerust naar mijn transformatieve 1:1 coach aanbod of mijn impactvolle (online) groepsprogramma’s.