Click on the image below to download this 13:13 healing meditation

for dropping ANY resistance you may feel at this time. Bringing you relief, instant lightness and calmth. Free.

Gratis interactief e(xperience)-handboek voor meer genieten!

Alsjeblieft!

Met heel veel vreugde heb ik een Handboek voor meer Genieten gemaakt voor jou. Ik was op zoek naar iets, naar een product, een ervaring, dat ik jou kan meegeven om mijn enthousiasme voor goed voelen over te brengen en om duidelijk te maken hoe werken met vreugde (voor mij) wérkt.

Wat gebeurt er als je 5 dagen lang kiest voor waar je van opknapt? Wat verandert er als je keuze-radar meer gericht wordt op genieten, zelf-liefde en goed voelen?

Ervaar het zelf, in dit interactief e(experience)-handboek! Een gids(je) voor het openzetten van je leven naar meer Joy, luisteren naar je hart en je Ware Zelf zijn. 

With Much Love,
Paula

Ik vind je gemaakte handboek echt heel gaaf! Compleet ook, je persoonlijke filmpjes met uitleg erbij. Heel fijn en leuk ook.
De opdracht van de dag met daarbij de verdiepingsvragen per dag. Mijn complimenten hoor hoe je dit hebt samengesteld en gemaakt en deelt!

De afgelopen dagen merk ik met deze momenten voor mezelf en als ik iets met gerichte aandacht voor mezelf doe, dat ik hier een heel fijn gevoel van krijg. Vervulling van mezelf maar het heeft me ook rust gebracht waardoor ik de rest van het dagelijkse leven veel rustiger benader en overzichtelijker zie.

Het geeft me zeker meer verbinding met mijzelf. Ik kijk met een heel fijn gevoel terug op de afgelopen dagen. Dank je wel nogmaals voor deze ervaring!! Ik neem mee dat dit mij een stuk bewuster heeft gemaakt van dat ik zelf ook mag genieten, juist ik!” R.B.  

Zo ziet het er uit:

Het handboek is een interactief pdf-bestand. Het bevat text, filmpjes, reflectievragen én een activerende healing meditatie. Supercool.

Wat je nodig hebt is een device waar je de pdf op kunt downloaden, dat ook verbinding heeft met internet zodat je de video’s en meditatie kunt openen.

Oh ja en een besluit. Dat je het gaat doen. Kijk wat er met je gebeurt. <3

Don’t be fooled. I’m serious about Joy. Geniet van dit Handboek voor meer Genieten!

Klik op de link hieronder voor het ontvangen van dit handboek. Ik heb alleen je e-mail nodig om je naderhand nog een paar vragen te kunnen stellen. Heb je geen zin in inspirerende of informerende mails, schrijf je dan bij gelegenheid gerust uit. Dat kan altijd. X

Klik op onderstaande foto om de mail met handboek te ontvangen 🙂

Meer weten? Kijk gerust naar mijn transformatieve 1:1 coach aanbod of mijn impactvolle (online) groepsprogramma’s.