Helderheid & Richting

COACHING

Rake vragen voor richting. Heling voor rust. Heldere richting voor jou.

Jij bent een (hoog)bewust persoon die goed zijn/haar denkproces kan doorzien en analyseren. Je vindt daadkracht belangrijk, maar niet altijd even makkelijk als het om je eigen verlangens gaat. Je bent zorgzaam, service gericht en dienend maar je cijfert jezelf makkelijk weg en doet jezelf tekort. Je zal niet zo snel om hulp vragen. Je eerste instelling is dan ook: hoe kan ik dit zelf oplossen? Je bent graag zelfredzaam en onafhankelijk, of dit zoveel mogelijk gewend. Je wil het graag goed doen. 

En. Je bent klaar met het gevoel van niet-weten en de twijfels. Het frustreert je dat je niet weet hoe jij kan bewegen richting beter, makkelijker. Het voelt inmiddels als stilstaan. Je bent een liefdevol, gevoelig en dankbaar persoon, maar je zelf-connectie is weg en je leeft op automatische piloot. Wie ben ik nou eigenlijk en waar word ik blij van? 

Je wil meer jezelf zijn, dingen doen die bij jou passen, rust in je hoofd, beter voelen, meer genieten en ontspannen. Meer kiezen voor plezier en vertrouwen. Maar wat dan, hoe? 

Je kunt er mee blijven zitten, of even met mij zitten.

Coaching met Paula

Intakes voor exclusieve 1:1 begeleiding –
Vanaf 2021 werk ik alleen via intensief 1:1 traject met bewuste zielen die ernaar verlangen te leven vanuit vreugde, zachtheid en jezelf zijn. Ook al wéét je dat dit de weg is, je ervaart en leeft het nog niet zoals je zou willen. It’s ok. Waar jij naar verlangt, verlangt naar jou. You’re almost there. So let’s talk. Welk verborgen deel in jou wil tevoorschijn komen? Vraag vrijblijvend een gesprek om te verkennen hoe een traject er uit ziet, en ervaar de vrijheid van hoe ALLES op z’n plek begint te vallen wanneer je nog meer kiest voor jezelf zijn, goed voelen, joy and ease. Keuzes vanuit je kern.

Ik maak bewust wat onbewust is en volg wat mijn intuïtie mij ingeeft, voor jou.

Jij doet de rest, maar je doet het niet alleen. 
Ik moedig je aan en help je.

Voor als je wilt:
– ervaren wat loslaten en bevrijding is
– vertrouwen op je innerlijke kompas
– meer in het hier en nu leven
– meer genieten en ontspannen
– doen waar je blij van wordt
– rust in je hoofd hebben
– naar je gevoel luisteren
– zijn wie je werkelijk bent

en je weet:
– er is meer tussen hemel en aarde
– er is iets groters, mooiers wat bij jou past en voor jou is weggelegd
– het moet anders kunnen
– het wordt tijd
– jezelf zijn is het antwoord

Binnen, buiten, of online. Mijn 1-op-1 trajecten zijn exclusief en echt ‘anders’ :-). <3
Boek hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek als je wilt weten wat dit inhoudt en om te kijken of dit iets voor je is. Als je merkt dat je nieuwsgierig bent, gewoon contact opnemen. Dan weet je meer (and it’s probably your soul that’s calling xxx)

Zie verder mijn aanbod voor workshops, retraites of nog t/m maart 2021 te beschikbaar: het Soul Body Fusion® Power Boost Pakket.

“Bijzonder wat er in een kort moment met iemand kan gebeuren. Erg bijzonder om te merken hoeveel rust jij niet alleen uitstraalt maar ook overbrengt. Je hebt in een sessie wat teweeg gebracht dat meteen heel praktisch doorwerkt […] het lijkt misschien maar een klein verschil in nuance, maar voor mij is het een groot inzicht om het zo aan te pakken. Waarvan ik voel dat het beter bij mij past. Ik kan nog 1000-en-1 woorden opschrijven over wat ik nu voel en beleef, of ik beperk mij tot 1 woord dat ik voel wanneer ik aan jou denk en dat is: Dankbaar.” J. P. – Eigenaar adviesbureau 

“Lieve Paula, Ik ben naar huis gevlogen…zo krachtig dat ik mij voelde…’teruggezet’ in mijn fijne IK.
Naast krachtig ook kwetsbaar door de inzichten. Hoe het verleden van kleine ik nog zó invloed heeft op mij NU. Ik ben blij dat ik mijn intuïtie heb gevolgd en dankbaar dat jij op mijn pad kwam. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende afspraak :-). Dank je!” F. K. – Eigenaar Orthopedisch adviesbureau 

Je kunt t/m maart nog gebruiken van Powerboost pakket.

1. Soul Body Fusion® Powerboost Coach Pakket –
We gaan ontdekken wat jou op dit moment in de weg van vreugde en ontspanning staat en dit oplossen.
Drie 1-op-1 sessies live of via videobellen, vinden plaats gedurende 3 weken met in totaal 3,5 uur exclusieve coaching, waarvan
– eerste sessie van 1,5 uur
– tweede sessie een week later van 1 uur
– derde sessie twee weken later van 1 uur. 

Wat aan bod komt:
Soul Body Fusion® en
– verkenning / open fase ~ Emotionele Eerlijkheid
– overtuigingen / blokkades signaleren en loslaten ~ Clean Up
– mindset / heartset reset ~ Lighten Up

Dit pakket is perfect als je voelt dat je vastzit en wilt verzachten, ontspannen, je innerlijke kompas wilt leren kennen en ervaren wat innerlijke rust is. Maar ook ervaren dat je meer ‘aan’ staat. We gaan dit verankeren in jou.

Resultaat:
Je gaat een inner upgrade en innerlijke stevigheid ervaren.
Je gaat meer zachtheid voelen tot dat wat je eerder raakte en moeilijke dingen makkelijker langs je heen laten gaan.
Je gaat je grenzen meer innemen.
Je gaat vaker kiezen voor wat beter voelt, voor jou. 
Je komt dichterbij jezelf. Je leert je innerlijke kompas beter kennen.

Pakketprijs €450,- (excl btw)

Ik help je graag. 
Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaande knop.
Wie weet tot gauw!

2. Exclusief 1:1 transformatie traject –
3 maanden lang exclusieve 1-op-1 begeleiding met persoonlijke coaching, healing, Soul Body Fusion® en Spirited Solutions lessen.

Om je spiritueel bewustzijn te vergroten, je zielsconnectie te versterken, en jezelf te zijn in alles dat je doet.
Ontdekken en helen wat jou op een diepere laag in de weg staat van vreugde, ontspanning en jezelf zijn,
jou wakker maken, je ziel weer verankeren in je lichaam, blokkades opschonen, helen, je herinneren aan jezelf en koppelen aan wat je werkelijk wil, je Raise-Your-Vibe vermogen boosten, de weg vrij maken voor je ideale leven en trouw aan jezelf zijn.

Wat aan bod komt:
– verkenning / open fase ~ Emotionele Eerlijkheid
– overtuigingen / blokkades signaleren en opschonen ~ Clean Up
– mindset / heartset reset ~ Lighten Up
Soul Body Fusion® 
– Raise Your Vibe technieken ~ Align Yourself
– emotie- / gevoelsmanagement ~ Emotionele Eerlijkheid
– wensbeelden en diepe verlangens manifesteren ~ Ground Yourself
– werken met energie ~ Spirited Solutions
 
Dit traject is perfect voor jou als je voelt dat je een weg wil inslaan naar innerlijke stevigheid en zelf-liefde, zodat je kunt leven met Joy and Ease als jouw Ware Zelf. Als het klaar is met twijfel en zelf-sabotage en gemak en zachtheid in alles voorop mag gaan staan. Je wil een leven waar meer genieten, innerlijke rust, helderheid en trouw zijn aan jezelf centraal staat. 


Resultaat:

Je gaat van jezelf vastdenken naar jezelf helder voelen.
Je gaat merken dat je andere keuzes gaat maken. Bewust of als vanzelf.
Je gaat anders reageren op mensen, je gaat liever reageren op jezelf. Je grenzen meer innemen.
Je gaat je behoeften serieuzer nemen maar het leven lichter, dat hoeft helemaal niet zwaar te zijn!
Je gaat meer genieten en vaker kiezen voor wat beter voelt, voor jou. Je gaat jezelf sneller herpakken.
Je komt dichterbij jezelf. Je voelt je vrijer. Je leert op je innerlijke kompas vertrouwen.

Vraag via onderstaande knop een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te kijken of we een match zijn en hoe dit traject er uit ziet.

Tot gauw!

“Lieve Paula, ik wil je nog bedanken voor onze afspraak vorige week. Er zijn nu al zoveel veranderingen merkbaar wat mijzelf betreft. Ik kan het niet in woorden vatten. Super fijn. Wat was het een krachtige oefening. De uitwerking is veel groter dan dat stukje waar wij het over hadden. Voor mij en ons samen. Er is rust en kalmte over me gekomen.” Anoniem – ZZP-er

“Ik ben er nog steeds een beetje beduusd van wat er in zo’n korte tijd kan ontstaan. Ik begin steeds meer te denken dat sommige dingen met een bedoeling op je pad komen. Bedankt!” E.v.H.

“Wat is er met mij gebeurd?! Ik denk dat jij zo enorm mijn echte ik hebt gezien, dat gevoel haal ik terug als ik dingen spannend vind en mij terugtrek. Dan denk ik weer aan jou en hoe ik mij in onze sessies voel, en ben ik weer helemaal bij mijn echt ik.” K.R.

Video afspelen

Video recensie: “Wat fijn is aan Paula is dat ze no-nonsens is en weet waar ze het over heeft. Ik ervaar meer ruimte in mijn leven. Ook al ben je wat langer bezig op persoonlijk ontwikkelingsvlak, bel haar want ze is ontzettend goed in wat ze doet.”  Hananja Riddersma – Maarssen

Heel af en toe doe ik, afhankelijk van de vraag, een losse sessie. 

Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op om dit verkennen.
Ook van harte welkom om je interesse kenbaar te maken via onderstaand contactformulier.

Vragen? Bel 06-46162130

“Je hebt een gave om goed aan te voelen waar iemand mee loopt en zit, en dit prachtig te verwoorden. Het is echt een talent van je. Heel treffend. 
Je bewijst elke keer dat je op een inzichtgevende manier met de dingen om kan gaan. Het brengt mij altijd een stap verder.”  E.D. – Amsterdam

“Paula is een open en vriendelijke persoonlijkheid die van nature verbinding opzoekt en aangaat. Contact met Paula staat garant voor een goed gesprek, waarbij er ruimte is voor zaken die er écht toe doen: hoe gaat het met je? Het fijne aan een goed gesprek met Paula vind ik haar presents. Ze ís er helemaal. Naast haar open luisterhouding brengt ze ordening en focus aan. Deze ingrediënten samen zorgen ervoor dat je je gezien en gehoord voelt. Kortom, iedereen die op zoek is naar meer richting en/of zingeving, kan ik van harte een gesprek met Paula aanraden!” Senior Manager – Gemeente Amsterdam

foto’s: Vincent van Kleef