Helderheid & Richting

COACHING

Rake vragen voor richting. Heling voor rust. Heldere richting voor jou.

Jij bent een (hoog)bewust persoon die goed zijn/haar denkproces kan doorzien en analyseren. Je vindt daadkracht belangrijk, maar niet altijd even makkelijk als het om je eigen verlangens gaat. Je bent zorgzaam, service gericht en dienend maar je cijfert jezelf makkelijk weg en doet jezelf tekort. Je zal niet zo snel om hulp vragen. Je eerste instelling is dan ook: hoe kan ik dit zelf oplossen? Je bent graag zelfredzaam en onafhankelijk, of dit zoveel mogelijk gewend. Je wil het graag goed doen. 

En. Je bent klaar met het gevoel van stagnatie, verkramping, aanpassen, niet-weten en de twijfelen. Het frustreert je dat je niet lijkt te weten hoe jij kan bewegen richting beter, makkelijker. Het voelt inmiddels als stilstaan. Terwijl van binnen er van alles borrelt en bruist dat naar buiten wil komen. Je bent een liefdevol, gevoelig en dankbaar persoon, maar je zelf-connectie is weg en je leeft (weer) op automatische piloot. Wie ben ik nou eigenlijk en waar word ik blij van? 

Je wil meer jezelf zijn, dingen doen die bij jou passen, rust in je hoofd, beter voelen, meer genieten en ontspannen. Meer kiezen voor plezier en vertrouwen. Maar wat dan, hoe? 

Je kunt er mee blijven zitten, of even met mij zitten.

Het was een turbulente periode: ik ging mijn baan opzeggen, 100% ondernemen en woonde sinds een paar maanden opnieuw samen. Ik ging hoopvol en enthousiast de 1:1 coachretreat tegemoet. Ik kende je al via Linkedin en in je filmpjes daar gaf je me al een veilig gevoel.

Ik worstelde met thema’s als eigenwaarde, jaloezie, wantrouwen, en mezelf klein maken. In de opstart van mijn nieuwe bedrijf, voelde ik mijn eigen onzekerheid me tegenhouden. Zelfvertrouwen is al lang een issue. Waarom zouden mensen naar mij gaan luisteren? In mijn relatie maakte ik mezelf klein, afhankelijk en kon maar niet vertrouwen. Dit alles maakte dat ik me gedeprimeerd en vooral gefrustreerd op mezelf voelde.

Ik wist dat ik me bij jou geborgen zou voelen en dat de antwoorden op mijn thema’s zich bij jou zouden gaan aandienen.

Tijdens de 24u retraite heb je de essentie van mijn leven geraakt. Ineens toverde je een paar nieuwe puzzelstukjes op tafel, die mijn puzzel compleet maakten. De angel was er direct uit en nog beter: het verklaarde mijn purpose. Het verklaarde waarom ik wil doen wat ik ga doen, en waarom op die manier. Ook waarom ik tegen kwesties aan loop. Een schitterende ervaring, waar ik heel veel heling op heb gevoeld. Voor mijn gevoel, had ik na dat inzicht die middag al naar huis kunnen rijden en was het goed geweest. Het voelde ineens ‘klaar’. Mijn eeuwige zoektocht was klaar. Ik voelde lading verdwijnen.” Anita Borsje – de KernCoach

Wat doe ik?

Ik werk graag intensief 1:1 met bewuste zielen die ernaar verlangen te leven vanuit wie ze werkelijk zijn, en nog niet weten wat dit is. Er is alleen een diepe Ja nodig voor het willen ervaren van meer vreugde, zachtheid en jezelf zijn, omdat je vóelt dat dit de weg is om je Soul Purpose te ontdekken.

Ook al wéét je dat dit de weg is, op dit moment leef je het nog niet zo. It’s ok. I promise you: Waar jij naar verlangt, verlangt naar jou. Als je dit nu leest then you are on your way and getting near! You are meant to be you. Welk verborgen deel in jou wil tevoorschijn komen en meer ruimte krijgen? 

Ik help gevoelige verderbewuste professionals bij de uitdaging die ze maar niet zelf opgelost krijgen: Aan welke knop(pen) in mijn leven moet ik draaien om er achter te komen wie ik werkelijk ben en wat ik hier kom doen? Hoe kom ik positief vooruit in plaats van steeds meer aan de grond genageld? Hoe kan ik genietend het leven aanvliegen? Dat hangt allemaal samen met jouw zicht op en toegang tot jouw True Comfort Zone.

“Toen ik JA zei tegen jouw coaching was ik op een teneergeslagen plek, moedeloos en had weinig energie. Ik kon mijn gevoel niet goed onder woorden brengen en had moeite met voor mijzelf durven/kunnen kiezen.

Waar ik bij jou van op aan ging was het gevoel dat we veel gemeen hadden. En je aanstekelijke lieve lach! 😊. Ik was op zoek naar meer ervaring van geluksgevoel, echt mezelf zijn en meer tijd en aandacht voor mijzelf. 

De kern van wat ik van jou geleerd heb is dat ik zelf kan kiezen voor meer positiviteit en lichtheid. Wat ik heel waardevol vond was het besef van het lichter leven, dat ik zelf kan kiezen waar ik mijn mind mee voedt, en dat je je eigen ervaring en inzichten in eigen struggles deelt. 

Als ik een ding (1 ding??) moet aangeven wat ik het meest waardevol aan je vind, is het je rust, zachtheid, liefdevol zijn, respectvol. Ik voelde me helemaal mijzelf en op mijn gemak bij je. Aan iedereen die wel al ‘zelfbewust’ is en al wat eerdere stappen gezet hebben raad ik jou aan. Omdat je op een liefdevolle manier duidelijk richting kan geven / begeleiden. Mandy van der Leck 

“Bijzonder wat er in een kort moment met iemand kan gebeuren. Erg bijzonder om te merken hoeveel rust jij niet alleen uitstraalt maar ook overbrengt. Je hebt in een sessie wat teweeg gebracht dat meteen heel praktisch doorwerkt […] het lijkt misschien maar een klein verschil in nuance, maar voor mij is het een groot inzicht om het zo aan te pakken. Waarvan ik voel dat het beter bij mij past. Ik kan nog 1000-en-1 woorden opschrijven over wat ik nu voel en beleef, of ik beperk mij tot 1 woord dat ik voel wanneer ik aan jou denk en dat is: Dankbaar.” J. P. – Eigenaar adviesbureau 

Sinds de coachretraite voel ik acceptatie naar het gedrag dat ik in het verleden heb laten zien, omdat ik het nu kan plaatsen.
Sinds de coachretraite kan ik mijzelf tot stop wanen, als mijn hoofd toch nog in oude gedragingen terug schiet. Ik kan mezelf uitleggen dat het nu niet meer nodig is. Sinds de coachretraite voel ik me volledig gesterkt en zelfverzekerder dan ooit op de missie die ik uitdraag.

Paula, ik heb het je direct al gezegd, maar het verdient echt nog even een plekje in de spotlight: in de afgelopen 10 jaar heb ik meerdere coaches gehad en NIEMAND heeft de kern van mijn wezen geraakt. Jij pakte hem er zo uit. En dat doe je echt op een wonderlijke manier; door ook jouw eigen ervaringen te delen.

Jouw input, jouw wijsheid is heel heel waardevol. Bovendien geeft het een gevoel alsof je gewoon lekker aan het praten bent met elkaar, een mooie side bonus.

Ik voel me GOED! Ik ben oke, mijn verleden is oke, mijn pad is oke. Ik werk aan mezelf, maar op een praktischer level. Ik voel me zelfverzekerd om een niche in mijn bedrijf te kiezen en daar volledig voor te gaan staan. I own my truth!” Anita Borsje – de KernCoach

Exclusief Being You transformatie traject –
Dit traject is niet voor beginners. Maar voor mensen die al eerder met coaching en bewustwordingsprocessen bezig zijn geweest. Je bent een Verderbewuste, zoals ik je noem. Je weet dat de persoonlijke groei die jou van binnenuit roept, om eerlijkheid, bereidheid en eigenaarschap gaat. Het is de roep om nóg meer te herinneren wie je werkelijk bent en je hele leven daarmee in een lijn te brengen.

Deze exclusieve 1-op-1 begeleiding bestaat uit het volgen van persoonlijke coaching, healing en Soul Body Fusion®, gecombineerd met toegang tot mijn transformatieve online programma’s.

Om te ontdekken en helen wat jou op een diepere laag in de weg staat van vreugde, ontspanning en jezelf zijn,
jou wakker maken, je ziel weer verankeren in je lichaam, blokkades opschonen, helen, je herinneren aan jezelf en koppelen aan wat je werkelijk wil, je Raise-Your-Vibe vermogen boosten, de weg vrij maken voor je ideale leven en trouw aan jezelf zijn.
Nuchter en praktisch je spiritueel bewustzijn vergroten, je zielsconnectie versterken, en meer jezelf zijn in alles dat je doet.

Wat aan bod komt:
– verkenning / open fase ~ Emotionele Eerlijkheid
– overtuigingen / blokkades signaleren en opschonen ~ Clean Up
– mindset / heartset reset ~ Lighten Up
Soul Body Fusion® 
– Raise Your Vibe technieken ~ Align Yourself
– emotie- / gevoelsmanagement ~ Emotionele Eerlijkheid
– wensbeelden en diepe verlangens manifesteren ~ Ground Yourself
– werken met energie ~ Spirited Solutions
 

Praktisch:
Dit traject is voor de mensen die zachtjes versteld willen staan van wat er in korte tijd kan veranderen. Het omvat 1 exclusieve volle live dag samen op een mooie locatie waar we aan de hand van het True Comfort Zone model de diepte in gaan, daarna meerdere live coachsessies of calls verspreid in de tijd en whatsapp contact tussendoor.

Dit traject is perfect voor jou als je voelt dat je een weg wil inslaan naar een inner upgrade, stevigheid en zelf-liefde, zodat je kunt leven met Joy and Ease als jouw Ware Zelf. Als het klaar is met twijfel en zelf-sabotage en gemak en zachtheid in alles voorop mag gaan staan. Je wil een leven waar meer genieten, innerlijke rust, helderheid en trouw zijn aan jezelf centraal staat. Je wil hier vooral consistent en consequent naar toe kunnen terugkeren.


Resultaat:

Je gaat van jezelf vastdenken naar jezelf helder voelen.
Je gaat merken dat je andere keuzes gaat maken. Bewust of als vanzelf.
Wat in je borrelt en bruist komt tevoorschijn in taal en acties. Je krijgt richting.
Je gaat anders reageren op mensen, je gaat liever reageren op jezelf. Je grenzen meer innemen.
Je gaat je behoeften serieuzer nemen maar het leven lichter, dat hoeft helemaal niet zwaar te zijn!
Je gaat meer genieten en vaker kiezen voor wat beter voelt, voor jou. Je gaat jezelf sneller herpakken.
Je komt dichterbij jezelf. Je voelt je vrijer. Je leert op je innerlijke kompas vertrouwen.

Mijn trajecten en programma’s zijn voor sensitieve verderbewuste mannen en vrouwen die volmondig JA willen durven zeggen tegen zichzelf zijn en hun eigen waarheid. Die voelen dat ze vanuit hun authentieke innerlijke vreugde kompas op alle vlakken willen leven, leiden en inspireren.

Die durven te committeren aan zichzelf en de moed hebben om echt te investeren in zichzelf. Ben jij een van hen? I’d love to meet you.

Vraag via onderstaande knop een gratis en vrijblijvend verkenningscall aan om te kijken of we een match zijn en hoe dit traject er uit ziet.

Tot gauw!

*we kijken waar je staat, wat het beste bij je past en jou nu zou dienen: Spirited Solutions of Master Miracles. Door deze parallelle teachings groeit jouw toolbox en bewustzijn gigantisch gedurende het 1:1 coachsessie traject.

N.B. De 24uurs 1:1 coachretraite is iets ANDERS dan het Being You traject. Mocht je hier interesse in hebben, of nieuwsgierig zijn naar combinatie mogelijkheden, bel mij even of klik op de button voor een verkenningsafspraak hieronder. Er is veel mogelijk en ik vind het altijd leuk om op maat te werken.

“Lieve Paula, ik wil je nog bedanken voor onze afspraak vorige week. Er zijn nu al zoveel veranderingen merkbaar wat mijzelf betreft. Ik kan het niet in woorden vatten. Super fijn. Wat was het een krachtige oefening. De uitwerking is veel groter dan dat stukje waar wij het over hadden. Voor mij en ons samen. Er is rust en kalmte over me gekomen.” Anoniem – ZZP-er

“Ik ben er nog steeds een beetje beduusd van wat er in zo’n korte tijd kan ontstaan. Ik begin steeds meer te denken dat sommige dingen met een bedoeling op je pad komen. Bedankt!” E.v.H.

Wat is er met mij gebeurd?! Ik denk dat jij zo enorm mijn echte ik hebt gezien, dat gevoel haal ik terug als ik dingen spannend vind en mij terugtrek. Dan denk ik weer aan jou en hoe ik mij in onze sessies voel, en ben ik weer helemaal bij mijn echt ik.” K.R.

Een samenwerking (mentorship traject) kan variëren van een exclusief 24uurs 1:1 coachretraite op een prachtige locatie of het Being You traject van drie of zes maanden. Dit traject is voor de mensen die er voor open staan dat er iets mag gaan veranderen. Wie met mij werkt zal namelijk snel verandering merken. Er staat een nieuwe versie van jou voor je klaar. Niet op een manier die radicaal en spannend is, maar op een manier die zacht verrast en verrassend goed voelt. In een vrijblijvend verkenningsgesprek kijk ik met je mee naar waar je nu staat, wat je behoefte en ruimte is en wat passend is.

Het kan 1 exclusieve volle live dag bevatten samen op een mooie locatie waar we aan de hand van het True Comfort Zone model de diepte in gaan. En/of meerdere live coaching sessies of calls verspreid in de tijd en contact tussendoor. Ik luister, voel en kom met maatwerk voor wat het beste past bij waar je staat en jou zou helpen. 

Vraag vrijblijvend een gesprek om te verkennen of een traject is wat jou het meest kloppend en van binnenuit snel vooruit gaat brengen. Ervaar de vrijheid van hoe ALLES op z’n plek begint te vallen wanneer onbewuste angels er uit gaan die jou hebben tegenhouden, die onzeker maken en jou niet vrij laten voelen om op een diepere laag als je ware zelf te bewegen. Zodat goed voelen, joy, ease en helderheid gemakkelijk van binnenuit gaan stromen. Keuzes vanuit je kern.

Ik richt mij op het verhogen van bewustzijn met als doel meer (werk)plezier, keuzebewustzijn, goed voelen en het herkennen van jouw eigen wijsheid. Ik maak bewust wat onbewust is en volg wat mijn intuïtie mij ingeeft, voor jou.

Jij doet de rest, maar je doet het niet alleen. 
Ik moedig je aan en help je.

Voor als je wilt:
– ervaren wat loslaten en bevrijding is
– vertrouwen op je innerlijke kompas
– meer in het hier en nu leven
– meer genieten en ontspannen
– doen waar je blij van wordt
– rust in je hoofd hebben
– naar je gevoel luisteren
– zijn wie je werkelijk bent (maak een buiging naar je potentie)
– impact maken met je zielsverlangen

en je weet:
– er is meer tussen hemel en aarde
– er is iets groters, mooiers wat bij jou past en voor jou is weggelegd (echt wel!)
– het moet anders kunnen
– het wordt tijd
– jezelf zijn is het antwoord

Binnen, buiten, of online. Mijn 1-op-1 trajecten zijn exclusief en echt ‘anders’ :-). <3
Boek hier vrijblijvend een verkenningsgesprek als je wilt weten wat dit inhoudt en om te kijken of dit iets voor je is. Als je merkt dat je nieuwsgierig bent, gewoon contact opnemen. Dan weet je meer (and it’s probably your soul that’s calling xxx)

Lieve Paula, Ik ben naar huis gevlogen…zo krachtig dat ik mij voelde…’teruggezet’ in mijn fijne IK.
Naast krachtig ook kwetsbaar door de inzichten. Hoe het verleden van kleine ik nog zó invloed heeft op mij NU. Ik ben blij dat ik mijn intuïtie heb gevolgd en dankbaar dat jij op mijn pad kwam. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende afspraak :-). Dank je!” F. K. – Eigenaar Orthopedisch adviesbureau 

“Bijzonder wat er in een kort moment met iemand kan gebeuren. Erg bijzonder om te merken hoeveel rust jij niet alleen uitstraalt maar ook overbrengt. Je hebt in een sessie wat teweeg gebracht dat meteen heel praktisch doorwerkt […] het lijkt misschien maar een klein verschil in nuance, maar voor mij is het een groot inzicht om het zo aan te pakken. Waarvan ik voel dat het beter bij mij past. Ik kan nog 1000-en-1 woorden opschrijven over wat ik nu voel en beleef, of ik beperk mij tot 1 woord dat ik voel wanneer ik aan jou denk en dat is: Dankbaar.” J. P. – Eigenaar adviesbureau 

Wat fijn is aan Paula is dat ze no-nonsens is en weet waar ze het over heeft. Ik ervaar meer ruimte in mijn leven. Ook al ben je wat langer bezig op persoonlijk ontwikkelingsvlak, bel haar want ze is ontzettend goed in wat ze doet.”  Hananja Riddersma – pedagoog, trainer en coach bij Let’s Grow Green

Heel af en toe doe ik, afhankelijk van de vraag, een losse sessie. 

Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op om dit verkennen.
Ook van harte welkom om je interesse kenbaar te maken via onderstaand contactformulier.

Vragen? Bel 06-46162130

Je hebt een gave om goed aan te voelen waar iemand mee loopt en zit, en dit prachtig te verwoorden. Het is echt een talent van je. Heel treffend. 
Je bewijst elke keer dat je op een inzichtgevende manier met de dingen om kan gaan. Het brengt mij altijd een stap verder.”  E.D. – Amsterdam

Paula is een open en vriendelijke persoonlijkheid die van nature verbinding opzoekt en aangaat. Contact met Paula staat garant voor een goed gesprek, waarbij er ruimte is voor zaken die er écht toe doen: hoe gaat het met je? Het fijne aan een gesprek met Paula vind ik haar presence. Ze ís er helemaal. Naast haar open luisterhouding brengt ze ordening en focus aan. Deze ingrediënten samen zorgen ervoor dat je je gezien en gehoord voelt. Kortom, iedereen die op zoek is naar meer richting en/of zingeving, kan ik van harte een traject met Paula aanraden!” Senior Manager – Gemeente Amsterdam

foto’s: Vincent van Kleef