over paula

“Mijn naam is Paula Eckoldt-Wormgoor. Ik weet hoe het is om jarenlang gevoelens te negeren, voor de veilige weg te kiezen, jezelf klein te houden, praktisch boven dromen te stellen en afgevlakt boven blij.

Toen de drang om zingeving mij vanuit ellende riep, heb ik ingezien en aanvaard, dat ALLES – voor iedereen om mij heen – op zijn plek valt als ik doe wat goed voelt en het allerliefste doe. Goed Voelen als loepzuivere kompas.

Omdat het ons het aller-aller-gelukkigst maakt en ten diepste vervult als wij onszelf kunnen zijn. Dan kunnen we stralen en dienen met ons natuurtalent. Daarom zijn we hier.

Ik weet welke offers, worstelingen, onzekerheid, vallen en opstaan het kiezen voor Goed Voelen met zich meebrengt. Die weg afleggen hoort er bij. Ik heb elke keer een keuze. Blijf ik erbij, of niet. Ga ik er voor, of niet?

Ik heb mijn roeping gevolgd: doen waar ik blij van wordt. Dat is trainen, coachen, adviseren, spreken. Over in het Hier en Nu leven. Eigen verantwoordelijkheid nemen. Lief zijn voor jezelf. Bewustwording over Goed Voelen. Goed voor jezelf zorgen.
Ik breng mensen op hartsniveau in het hier en nu. Als coach, trainer, adviseur en spreker wil ik een wegwijzer zijn. Niet meer en niet minder.”

ACHTERGROND

ACHTERGROND

Paula Eckoldt-Wormgoor (1976)

Ik ben een geboren contactmaker. Mijn nieuwsgierigheid en open hart naar anderen, in combinatie met mijn fascinatie voor bewustwording en spirituele groei, trekt mij naar de rol van gids, wegwijzer, coach, begeleider, trainer, inspirator.

nu hier zijn is na vele levenslessen over onzekerheid, verlies, angst, schaamte, aanvaarding, liefde, geluk, moed, vertrouwen en bevrijding, mijn logische stap om vanuit liefde van betekenis te zijn voor anderen.

Als kind van expats groei ik tweetalig op in meerdere ontwikkelingslanden. Voor mij jarenlang een natuurlijke habitat. Zijn waar je bent en met wie je bent. Ik heb een gelukkige jeugd als tropenkind. Mijn talent voor open staan voor contact en in het Hier en Nu leven besef ik pas veel later.

Ik studeer Sociale Geografie van Ontwikkelingslanden in Utrecht en woon langere tijd in Thailand. Hier kom ik in aanraking met persoonlijke bewustwordingsprocessen en raak diep onder de indruk van de verrijking en bevrijding hiervan. Een (toen) ondefinieerbaar gevoel van verbondenheid en van betekenis zijn, voelt als thuiskomen.

Mijn enthousiasme voor persoonlijke ontwikkeling maakt dat ik mij terug in Nederland voortdurend voed en bijschool. Na mijn werk als projectmanager stedelijke ontwikkeling voor diverse grote gemeenten, wissel ik van carrière en werk een tijd binnen de gemeente Amsterdam als trainer en ontwikkelaar van trainingen. Toch is dit niet genoeg. Er knaagt de hele tijd iets. Een gevoel dat ik mijzelf klein houd, dat ik niet eerlijk durf te zien waar ik écht blij van wordt, waar mijn hart werkelijk ligt.

Door te lang de roeping van mijn talenten niet serieus te nemen, in combinatie met een paar pittige life-events, raakt ik opgebrand. Ik doof langzaam uit. De bedrijfsarts stuurt mij met een burn-out naar huis. Een Godsgeschenk. Ik weet: Het is Tijd. Tijdens mijn herstel wordt mij duidelijk wat ik te doen heb. Ik neem ontslag, ga van angst naar liefde, omarm waar ik blij van wordt en start nu hier zijn.

Mijn stijl: luchtig, eerlijk, liefdevol, toegewijd en met humor.

Ik ben getrouwd en woon met mijn man en twee kinderen in Amsterdam.

KENNIS, ERVARING EN METHODEN

KENNIS, ERVARING EN METHODEN

-Mindfulness
– NLP practitioner, master, trainer
– Cognitieve Gedragsverandering
-Wandelcoaching / Outdoor lifecoaching
-Systemisch Familie Opstellingen
-Ademwerk
-Yoga
-A Course in Miracles
-Eckhart Tolle, Thich Nath Hanh, Gabrielle Bernstein, The Hicks… en vele anderen…:-)
-15 jaar management ervaring

SPREKER

SPREKER

Ik ben te boeken voor inspirational talks, klassen en lezingen over in het hier en nu leven, je leven omgooien, uit je hoofd en in je hart gaan, goed voelen, innerlijke kalmte, kracht en geluk, burn-out of stress. Vraag gerust naar de mogelijkheid en meer informatie.

VERANTWOORDING

Ik heb als persoonlijke missie, het koesteren van deze prachtige planeet en vind ook hier: het is tijd. Om dankbaar te zijn voor onze welvaart en genoegen te nemen met de grenzen daarvan.

Ik wil bijdragen aan een leefbare wereld voor iedereen, zodat ook toekomstige generaties kunnen opgroeien in een comfortabele wereld.

Behoudt van deze planeet vraagt o.a.  bewustwording van de CO2 uitstoot van onze leefstijl, en beheersing van de klimaatimpact daarvan.

nu hier zijn kiest daarom als het kan voor mooie en inspirerende retreats in eigen land of net daarbuiten.

Wil jij ook bewust worden van de klimaatimpact van jouw leefstijl op dit moment? Meer informatie vind je bijvoorbeeld bij Stichting KlimaatGesprekken. Groepsgesprekken en bewustwording vanuit hoop, compassie en handelingsperspectief.