OVER PAULA

“Ik weet hoe het is om jarenlang gevoelens te negeren, voor de veilige weg te kiezen, jezelf klein te houden, praktisch boven dromen te stellen en afgevlakt boven blij. Toen de drang om zingeving mij vanuit ellende riep, heb ik ingezien en aanvaard, dat ALLES – voor iedereen – op zijn plek valt als ik doe wat goed voelt en het allerliefste doe. Voorbij de angst. Omdat het ons het aller-aller-gelukkigst maakt en ten diepste vervuld als wij onszelf kunnen zijn. Dan kunnen we stralen en dienen met ons natuurtalent. Daarom zijn we hier.

Ik heb mijn roeping gevolgd: ik ben hier om echt contact te maken. Ik breng mensen op hartsniveau in het hier en nu en help ze daarmee op hun eigen weg. Van klein, praktisch en afgevlakt, naar vrij, betekenisvol en gelukkig. Ik ben er om voor anderen een inspirator en een wegwijzer te zijn. De weg van angst naar vertrouwen.”

ACHTERGROND

ACHTERGROND

Paula Eckoldt-Wormgoor (1976) is een geboren contactmaker. Haar nieuwsgierigheid en open hart naar anderen, in combinatie met haar fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, creëert als vanzelf de rol van gids, wegwijzer, coach, begeleider, trainer, inspirator voor anderen.

nu hier zijn is na vele levenslessen over onzekerheid, verlies, angst, aanvaarding, liefde, geluk, moed, vertrouwen en bevrijding, haar logische stap om vanuit liefde van betekenis te zijn voor anderen met haar natuurtalent en enthousiasme voor bewustwordingsprocessen.

Als kind van expats Paula groeit tweetalig op in meerdere ontwikkelingslanden. Voor Paula jarenlang een natuurlijke habitat. Zijn waar je bent en met wie je bent. Ze heeft een gelukkige jeugd als tropenkindje. Haar talent voor open staan voor contact en in het Hier en Nu leven beseft Paula pas veel later.

Ze studeert Sociale Geografie van Ontwikkelingslanden in Utrecht en woont langere tijd in Thailand. Hier komt Paula in aanraking met persoonlijke bewustwordingsprocessen en raakt diep onder de indruk van de verrijking en bevrijding hiervan. Een (toen) ondefinieerbaar gevoel van verbondenheid en van betekenis zijn, voelt als thuiskomen.

Paula’s enthousiasme voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling maakt dat ze zich voortdurend voedt en bijschoolt. Na haar werk als projectmanager stedelijke ontwikkeling voor diverse grote gemeenten, wisselt ze van carrière en werkt een tijd binnen de gemeente Amsterdam als trainer en ontwikkelaar van trainingen. Toch is dit niet genoeg. Er knaagt een hele tijd iets. Een gevoel dat ze zichzelf klein houdt, dat ze niet eerlijk durft te zien over waar ze écht blij van wordt, waar haar hart werkelijk ligt.

Door te lang de roeping van haar talenten niet serieus te nemen, hard te blijven werken in een baan die niet bij haar past, in combinatie met een paar pittige life-events, raakt Paula opgebrand. Ze dooft langzaam uit. De bedrijfsarts stuurt haar met een burn-out naar huis. Een Godsgeschenk. Ze weet: Het is Tijd. Tijdens haar herstel wordt haar duidelijk wat ze te doen heeft. Ze neemt ontslag, gaat van angst naar liefde, omarmt haar talent en start nu hier zijn.

Paula’s stijl: luchtig, eerlijk, liefdevol, toegewijd en met humor.

Paula is getrouwd en woont met haar man en twee kinderen in Amsterdam.

KENNIS, ERVARING EN METHODEN

KENNIS, ERVARING EN METHODEN

-Mindfulness
-Wandelcoaching / Outdoor lifecoaching
-NLP practitioner, master, trainer
-Systemisch Familie Opstellingen
-Ademwerk
-lichte yoga
-A Course in Miracles
-Eckhart Tolle, Thich Nath Hanh, Lao Tsé, Gabrielle Bernstein … en vele anderen inspirators…:-)
-15 jaar management ervaring

SPREKER

SPREKER

Paula is te boeken voor inspirational talks, klassen en lezingen over in het hier en nu leven, je leven omgooien, uit je hoofd en in je hart gaan, goed voelen, innerlijke kalmte, kracht en geluk, burn-out of stress. Vraag gerust naar de mogelijkheid en meer informatie.

VERANTWOORDING

VERANTWOORDING

Paula heeft als persoonlijke missie, het koesteren van deze prachtige planeet en vindt ook hier: het is tijd. Om dankbaar te zijn voor onze welvaart en genoegen te nemen met de grenzen daarvan.

Paula wil bijdragen aan een leefbare wereld voor iedereen, zodat ook toekomstige generaties kunnen opgroeien in een comfortabele wereld zonder grondstofoorlogen, klimaatvluchteling-conflicten, toenemende natuurrampen of schaarste. Behoudt van deze planeet vraagt o.a.  bewustwording van de CO2 uitstoot van onze leefstijl, en beheersing van de klimaatimpact daarvan.

Een vergaande ‘leefstijl klimaatboosdoener’, is vliegen. nu hier zijn kiest daarom om niet bij te dragen aan extra vluchten binnen Europa, met prachtig aanbod voor mooie en inspirerende retreats in eigen land of net daarbuiten.

nu hier zijn is zich er van bewust dat coaching in de natuur soms vraagt om reisafstanden met mogelijke CO2 uitstoot. Toch hoopt Paula met wandelingen, retreats en workshops in eigen land op een andere manier bij te dragen aan klimaatbewustzijn én in ieder geval minder vliegbewegingen.

Ook benieuwd naar de klimaatimpact van jouw leefstijl op dit moment en op welke punten jij die in je dagelijkse leven eenvoudig zou kunnen verkleinen? Meer informatie vind je bij Stichting KlimaatGesprekken. Een supersympathieke club die werkt vanuit hoop, compassie, bewustwording en handelingsperspectief.