COACHING

Ik geloof dat één oprechte ontmoeting al een leven kan veranderen.

Daarom bied ik Powercoach sessie’s aan. Hooguit één tot drie gesprekken.

In een Powercoach sessie ben ik helemaal bij jou. Je wil ergens vanaf. Je wil ergens naar toe. Een stap zetten. Maar iets houdt je tegen.
Ik zie je, hoor je, voel je. Ik maak bewust wat onbewust is en volg wat mijn intuïtie mij ingeeft, voor jou.

En jij doet de rest.

Voor als je wilt leren:
– doen waar je blij van wordt.
– Grip op Geluk krijgen.
– beter naar je gevoel te luisteren.
– vertrouwen op je eigen stem.
– meer energie en focus te houden.
en erbij wilt blijven.

Tarief per sessie van een uur:
Privé € 97 (incl. btw)
Zakelijk €127 excl. btw

Ik help je graag.

“Je hebt een gave om goed aan te voelen waar iemand mee loopt en zit, en dit prachtig te verwoorden. Het is echt een talent van je. Heel treffend. 
Je bewijst elke keer dat je op een inzichtgevende manier met de dingen om kan gaan. Het brengt mij altijd een stap verder.”  E.D. – Amsterdam

“Paula is een open en vriendelijke persoonlijkheid die van nature verbinding opzoekt en aangaat. Contact met Paula staat garant voor een goed gesprek, waarbij er ruimte is voor zaken die er écht toe doen: hoe gaat het met je? Het fijne aan een goed gesprek met Paula vind ik haar presents. Ze ís er helemaal. Naast haar open luisterhouding brengt ze ordening en focus aan. Ze coach/stimuleert je je persoonlijke doelen na te streven. Deze ingrediënten samen zorgen ervoor dat je je gezien en gehoord voelt.Kortom, iedereen die op zoek is naar meer richting en/of zingeving, kan ik van harte een gesprek met Paula aanraden!” Senior Manager – Gemeente Amsterdam

Over: nu hier zijn is een coachings-, trainings- en inspiratiebureau gespecialiseerd in het vinden van innerlijke kalmte, kracht & geluk. Al het aanbod is gericht op verdieping van inzichten en vergroten van bewustzijn, om mensen weer bij levensgeluk, zingeving en verbondenheid te brengen. De werkwijze is gericht op ervaren en inspireren, omdat nu hier zijn er van overtuigd is dat mensen het beste leren door te doen. nu hier zijn ontvangt je op hartsniveau en werkt op combinatie van indoor-outdoor locaties.