BURN-OUT

Het gaat zo geleidelijk en toch twijfel je. Nee toch? Ik een burn-out? Ik? Laten we eerlijk zijn. Durf jíj eerlijk te zijn? Over hoe het nou met je gaat? Over wat je nodig hebt? Dat je niet meer kunt genieten? Over hoe lang jij je signalen aan het negeren bent? Hoe lang heb je al moeite met je grenzen aangeven, bij je gevoel komen, voor jezelf opkomen? Ben je jezelf kwijt en is je batterij helemaal leeg?

Als je je hart zou laten spreken zou het zeggen, je stevent af op complete uitputting en uitzichtloosheid. Een burn-out.

Dat beseffen en erkennen is slikken, en behoorlijk schrikken. STOP met alsmaar doorgaan. Het gaat niet vanzelf over. Burn-out is de Harde Les na het negeren van de gentle lessons, je stressklachten. Als je dit leest en weet wat ik bedoel, dan weet je ook: (bijna) Burn-out = Time-out. Ik nodig je uit om mij direct te bellen, geheel vrijblijvend, met al je vragen over of je misschien burn-out bent en wat nu te doen. Wacht hier niet langer mee. Daar ben ik voor. Je zit nergens aan vast.

“Paula doet haar bedrijfsnaam eer aan. Tijdens ons gesprek wist ze mij elke keer uit mijn hoofd en op een wonderlijke wijze weer terug in het Hier en Nu te brengen. Daardoor ervaar ik rust en een ander perspectief. Erg verhelderend. Ze is echt Nu Hier Zijn.” R.V. – Nijmegen

JOUW BELANGEN

JOUW BELANGEN

Je bent kwetsbaar en staat misschien op de drempel van iets fundamenteels: toegeven aan je burn-out verschijnselen. Dat is spannend.

De periode vanaf je eerste ziekmelding via re-integratie tot volledig herstel is nieuw en ingrijpend. Het ‘gewone leven’ gaat intussen ook gewoon door…partner, gezin, vrienden en familie…hoe werkt dit, een burn-out? Hoe pak je zoiets aan? Wat staat jou en je omgeving te wachten?

nu hier zijn begrijpt dit, weet er alles van en is er voor jou. Want jij voelt je onzeker en overweldigd met werkgevers, huisartsen en bedrijfsartsen die van alles aan je vragen, adviseren en verlangen. In dit krachtenveld is het fijn als iemand je aan de hand neemt, met oog voor JOU. Die jouw belangen behartigt. Die je wijst op je mogelijkheden én eigen verantwoordelijkheid en in dit proces jou zelfvertrouwen en keuzemogelijkheden laat zien.

VAN UITPUTTING, VIA HERSTEL, NAAR LEVENSVREUGDE

VAN UITPUTTING, VIA HERSTEL, NAAR LEVENSVREUGDE

Burn-out herstel is een ingrijpende transformatie. Het is niet even ‘drie keer naar een coach gaan’ en je bent er weer bovenop. nu hier zijn heeft ervaring met deze transitie en begeleidt mensen van vergaande uitputting via duurzaam herstel naar levensvreugde. Ik weet hoe het is om he-le-maal op te zijn en wat echt werkt om er weer bovenop te komen. nu hier zijn helpt mensen succesvol en liefdevol door een (bijna) burn-out heen.

 • Advies en steun bij alles wat er op je af komt gedurende het herstel
 • Praktisch stappenplan met oefeningen, handvatten en aanwijzingen
 • Transformatie gericht op zelf-inzicht en gedragsverandering
 • Bewustwording van de kracht van nuchter hier & nu bewustzijn, eigen verantwoordelijkheid en keuzemogelijkheden.

WERKVORMEN EN TIJDSDUUR

WERKVORMEN

De werkvormen bij stressklachten en burn-out zijn afgestemd op de fase waarin jij je bevindt en wat op dat moment helpend is voor jou. Het is een afwisseling tussen

 • (zelf-)reflectiegesprekken
 • energie-balans oefeningen
 • mindset reset
 • mentale of lichaamsgerichte oefeningen
 • ademhalings- en meditatietechnieken
 • mindfulness oefeningen
 • beweging of stilte opzoeken in de natuur.

Allemaal bewezen werkvormen voor stress verlaging, burn-out herstel en positieve gedragsverandering, afgestemd op de fase waarin je zit. Niet alles is voortdurend geschikt, en wat kan er wél. Dat ga je leren en (h)erkennen bij jezelf. Ik vertel je hier graag meer over.

TIJDSDUUR

Burn-out herstel is geen quick-win dingetje. Het is een fundamenteel transformatieproces.  Weet, dat dit een traject van de lange adem is en dat je hier de tijd voor gaat nemen. Je accu is helemaal leeg en moet op een zorgvuldige manier weer opladen en leren opgeladen te blijven. In een traject van circa 6 maanden gaan we samen op pad en gidst nu hier zijn je van Overleven, naar Functioneren/Re-integreren, naar Leven!

KOSTEN

KOSTEN

Het burn-out herstel begeleiding pakket bestaat uit 10 sessies van een uur, om de twee/drie weken, verspreidt over 4-6 maanden.

Vraag naar de kosten via paula@nuhierzijn.nl of gebruik het contactformulier.

(BIJNA) BURN-OUT / PREVENTIE

(BIJNA) BURN-OUT / VERZUIM PREVENTIE / DUURZAME INZETBAARHEID

Voorkomen is beter dan genezen! Hoe eerder je erbij bent, hoe beter. Je wilt niet uitvallen of ziek worden. Je wilt fit, ontspannen en tevreden je leven inrichten. Daar hoort een gezonde werkhouding en inzet bij. In het kader van de Wet Verbetering Poortwachter hebben werkgevers richting werknemers een inspanningsverplichting om je hierbij te helpen als dit om wat voor reden dan ook onder druk komt te staan, dus vraag naar de mogelijkheden en maak hiervan gebruik.

nu hier zijn ondersteunt je graag bij bewustwordingsprocessen, gedragsverandering, het herkennen en nemen van eigen verantwoordelijkheid en het zien van je keuzemogelijkheden. Tijdens een vrijblijvende intake kijken we welk traject bij jou past. Vraag gerust om mijn inschatting en advies. Dat kan altijd.

Over: nu hier zijn is een coachings-, trainings- en inspiratiebureau gespecialiseerd in het vinden van innerlijke kalmte, kracht & geluk. Al het aanbod is gericht op verdieping van inzichten en vergroten van bewustzijn, om mensen weer bij levensgeluk, zingeving en verbondenheid te brengen. De werkwijze is gericht op ervaren en inspireren, omdat nu hier zijn er van overtuigd is dat mensen het beste leren door te doen. nu hier zijn ontvangt je op hartsniveau en werkt op combinatie van indoor-outdoor locaties.