Uit je Hoofd Wandeling – 17 maart 2018

zaterdag 17 maart 2018 @ 10:00 am – 12:30 pm €10,00

Ken je dat? Dat je er van opknapt als in de natuur de gedachten als vanzelf wat naar de achtergrond wegvallen? Maar ook dat de gedachten zich al vrij snel aandienen en over elkaar heen buitelen? In deze wandeling oefen je met het stil krijgen van je gedachten terwijl je lekker uitwaait en beweegt.

nu hier zijn nodigt je uit om begeleidt in de natuur te wandelen, zodat je hoofd stil wordt en wat stiller blijft. In deze circa 2 uur durende wandeling kom je uit hoofd en in je lijf. We gaan ons richten op de directe waarneming via je zintuigen. Door te oefenen in het bewust verleggen van je aandacht van je gedachten naar wat je ziet, hoort en voelt, ga je rust ervaren. Het maakt wakker, kalm, helder, geeft energie en laat je weer voelen dat je in het moment leeft. Je bent meer deel van het leven om je heen in plaats van in gedachten verzonken, afgesneden van het hier & nu, en van a naar b racend.

nu hier zijn begeleidt je bij deze mooie wandeling, waardoor je nergens omkijken naar hebt en je volledig kan richten op jezelf, je omgeving en de oefeningen. Tijdens de wandeling worden naast mindfulness oefeningen ook ademhalingsoefeningen gedaan, om nog meer in je lijf te zakken en uit je hoofd te komen.

Door hier in de natuur mee te oefenen, kun je in de hectiek van de dag makkelijker terugkeren naar jezelf.

Voor wie:
Je bent welkom als je in de natuur met een paar gelijkgestemden een paar uur jezelf wilt ontmoeten. Van harte. Laagdrempelig, waardevol en toegankelijk.

Start en einde: Bezoekerscentrum Kennemerduinen Overveen
Betaling: €10,- ter plekke contant of per Tikkie

Uit je Hoofd Wandeling - zaterdag 17 maart 2018
Geef je op!

Aanmelden! Yes, ik doe mee!
Over: nu hier zijn is een coachings-, trainings- en inspiratiebureau gespecialiseerd in het vinden van innerlijke kalmte, kracht & geluk. Al het aanbod is gericht op verdieping van inzichten en vergroten van bewustzijn, om mensen weer bij levensgeluk, zingeving en verbondenheid te brengen. De werkwijze is gericht op ervaren en inspireren, omdat nu hier zijn er van overtuigd is dat mensen het beste leren door te doen. nu hier zijn ontvangt je op hartsniveau en werkt veelal op outdoor locaties of combinatie van indoor-outdoor.

Leun achterover en blijf op de hoogte van al het aanbod nu hier zijn. JA, dat wil ik!